Productgroepen

Onze producten

Drinkbakken paarden Er zijn 65 producten.

Voor alle dieren, dus ook voor paarden en pony’s is dagelijks vers drinkwater erg belangrijk. Daarom bied Nedlandic een uitgebreid assortiment drinkbakken speciaal geschikt voor paarden en pony’s. Of het nu gaat om een grote weidedrinkbak geschikt voor grotere groepen paarden of juist een drinkbak voor in de stal. Bij Nedlandic is een grote keuze aan drinkbakken voor paarden en pony’s beschikbaar. Lees meer

 • € 75,00 incl. btw

  Dubbelwandige Ventieldrinkbak 2 literCapaciteit 2L/0.4gal Afmetingen: 30 x 22 x 26 cm 4 bevestigingsgaten voor veilige bevestiging Drinkbak is geschikt voor een bevestiging op een buis

  € 75,00 incl. btw
 • € 72,50 incl. btw

  Drinkbak 25R ½ met messing-ventiel Grote gegoten geëmailleerde drinkbak Aansluiting ½" Geschikt voor rondpomp-systeem Waterafgifte tot 12l/minDeze drinkbak is geschikt voor: Een Suevia kwaliteits product.

  € 72,50 incl. btw
 • € 727,20 incl. btw

  Thermolac 40, 1 bal Inhoud van de Thermolac 40, 1 bal is 40 liter. Vorstvrije bal drinkbakken Voorzien van 1 bal Een Patura kwaliteits product.

  € 727,20 incl. btw
 • € 1.055,00 incl. btw

  Thermolac 75, 2 ballen Inhoud is 75 liter en hierdoor geschikt voor 25 á 40 dieren.  Vorstvrije drinkbak geschikt voor koeien, stieren en paarden.  Vorstvrije drinkenbakken tot -30° C Een Patura kwaliteits product.

  € 1.055,00 incl. btw
 • € 723,60 incl. btw

  Thermolac 40 B met 1 schaal Met bekkenschaal van aluminimum in plaats van een bal.  Door de warmtegeleiding van aluminimum bevriest het water in de schaal niet.  Vrije toegang tot water.  Inhoud van de waterdrinkbak is 40 liter. Een Patura kwaliteits product.

  € 723,60 incl. btw
per pagina
Toont 61 - 65 uit 65 items

Bij het kiezen van een drinkbak is het erg belangrijk om te kijken waar en hoe de drinkbak gebruikt gaat worden. Voor in de weide of paddock zijn er bijvoorbeeld de grotere drinkbakken. Deze weidedrinkbakken voor paarden zijn ideaal voor het gebruik bij warmere temperaturen zoals in de zomer. De waterbakken worden automatisch bijgevuld door middel van een vlotter. Wanneer de waterbak ook in de winter in de wei staat, moet deze vorstvrij blijven. Waterbakken die hier voor geschikt zijn, zijn bijvoorbeeld de baldrinkbakken. Het water zal in deze drinkbak niet bevriezen, zodat de paarden en pony’s ook in de winter altijd vers drinkwater tot hun beschikking hebben.

Bij de keuze voor een drinkbak in de stal van een paard of een pony, is het ook belangrijk om te kijken of de drinkbak en de leidingen vorstvrij zijn. Is dit niet het geval dan heeft men de mogelijkheid voor een verwarmde drinkbak te kiezen. Bij meerdere drinkbakken wordt vaak een rondpompsysteem gebruikt om de waterleidingen vorstvrij te houden. Daarnaast is er nog de keus uit kunststof drinkbakken of geëmailleerde drinkbakken. Bij de kunststof drinkbakken wordt vaak gekozen voor een beschermbeugel zodat de paarden of pony’s de drinkbakken niet kapot kunnen maken.

Voor paarden en pony’s zijn er lepelventiel drinkbakken, baldrinkbakken, weidedrinkbakken, buisventiel waterbakken en vlotterventiel drinkbakken leverbaar. Zoals te lezen, is er een hoop keuze in verschillende drinkbakken voor paarden en pony’s .

Wij helpen u graag om de juiste drinkbak voor uw paard of pony te vinden.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen