Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Voedertechniek Er zijn 37 producten.

Nedlandic biedt een groot assortiment aan in de voedertechniek voor lammeren, schapen en grote schapen. De voederbakken zijn er in diverse lengtes en breedtes, zowel voor in de weide als in de stal. Meest verkocht is de kunststof voerbak, ze hebben een lange levensduur, zijn eenvoudig te reinigen en overal toepasbaar. Lees meer

per pagina
Toont 1 - 30 uit 37 items

Onder de voedertechniek voor schapen vallen ook de hooiruiven. Een hooiruif en voerruif is geschikt om schapen die bijna het gehele jaar buiten lopen bij te voeren. Een voerruif helpt voorkomen dat er hooi verknoeit of vertrapt wordt. Voor het aantal schapen dat in de weide staat, moet de hooiruif groot genoeg zijn. De kwaliteit van de hooiruif is belangrijk, omdat deze vaak het gehele jaar buiten staan.

Gegalvaniseerd hooiruiven
Nedlandic verkoopt compleet gegalvaniseerde hooiruiven, ze hebben een zeer lange levensduur, zijn functioneel en handig in gebruik. Naast de hooiruiven zijn er ook voerruiven met de mogelijkheid om brok bij te voeren. Diverse modellen hooiruiven zijn er verkrijgbaar, of het gaat om een hooirruif voor los hooi of om een grote balenruif waar een grote baal of vierkante balen in kunnen. Bij de keuze van de hooiruif is het belangrijk om te kijken naar het aantal schapen die van de hooiruif gaan eten. Sommige hooiruiven kunnen groter gemaakt worden, wanneer er meer schapen uit de voerruif moeten eten. Kunt u de juiste hooiruif niet vinden, neem dan contact met ons.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen