Productgroepen

Onze producten

Drinkbaktechniek Er zijn 25 producten.

Nedlandic heeft een uitgebreid assortiment in de drinkbaktechniek, van de bekende leveranciers: Suevia, La Buvette maar ook van JFC. In dit uitgebreide drinkbaktechniek assortiment zijn ook drinkbakken te vinden die speciaal voor schapen en geiten zijn. De drinkbakken van Nedlandic zijn uiterst geschikt voor schapen en geiten. Lees meer

Toont 1 - 25 uit 25 items

De drinkbakken in het assortiment van Nedlandic zijn geschikt voor hobbyboeren, particulieren die een enkele schapen of geiten hebben en de professionele schapen- en geitenhouderijen. De drinkbakken zijn van kunststof of ze zijn geëmailleerd.

Bij een keuze van een waterbak is het belangrijk om te kijken waar deze komt te hangen. Als dit niet op een vorstvrije plek is, is het verstandig om een verwarmde drinkbak te kiezen. Daarnaast kan er worden gekozen voor een rondpompsysteem, welk het water in de leidingen vorstvrij houdt. Het water bevriest niet, waardoor schapen en geiten ook in de winter vers drinkwater tot hun beschikking hebben.

Een drinkbak met een vlotter wordt bij een laag niveau weer automatisch bijgevuld. Hierdoor is het voor geiten en schapen makkelijker om te leren drinken uit een waterbak. Bij een ventieldrinkbak moeten de schapen en geiten hun neus tegen het ventiel aandrukken om water in de drinkbak te laten komen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met het aantal schapen en geiten die uit de drinkbak gaan drinken, omdat een drinkbak geschikt is voor een aantal dieren.
Wanneer er genoeg drinkbakken zijn, kunnen alle dieren voldoende drinken.

Heeft u advies nodig bij de juiste keuze van een drinkbak voor uw schapen of geiten? Dan helpen wij u graag.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen