Productgroepen

Onze producten

Weidehekken Er zijn 13 producten.

Hier vindt u de weidehekken en accessoires voor schapen. De weidepoorten van Patura zijn gemaakt van gegalvaniseerde staal. Alle weidehekken van Patura worden geleverd met bevestigingsmateriaal. De hekken zijn zeer stabiel. Lees meer

 • € 291,40 incl. btw

  Schapenhekken, schapenhek met gaas Het Patura schapenhek is volledig gegalvaniseerd en hebben een zeer lange levensduur. De hoogte van het landhek voor schapen is 1 meter. De weidepoort voor schapen is te bestellen van 3 meter tot 6 meter. Wordt geleverd met alle hang- en sluitwerk. Met 2 zware verstelbare scharnieren en grendelsluiting. Een Patura...

  € 291,40 incl. btw
 • € 148,44 incl. btw

  Weidepoorten van Patura, gegalvaniseerdDe hekken zijn te bestellen in verschillende lengtes De prijs verschilt per maat weidehek, dit kan worden gezien wanneer de juiste maat wordt geselecteerd Landhekken op lengte verstelbaaar De weide hekken worden geleverd met scharnieren en sluitingEen Patura kwaliteits product.

  € 148,44 incl. btw
 • € 188,58 incl. btw

  Weidehek, landhek, weidepoortenDe weidehekken zijn verzinkt en hebben een lange levensduur Hoogte 1 meter, lengte van 3 tot 6 meter De hekken worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk De prijs verschilt per maat weidehek, dit kan worden gezien wanneer de juiste maat wordt geselecteerd 2 afgeronde hoeken aan de openingskant van het hekEen...

  € 188,58 incl. btw
 • € 21,30 incl. btw

  Patura grendelsluiting voor weidehekkenGemakkelijk met een slot af te sluiten Zeer effectieve gemakkelijke sluiting Voordeel is dat het hek op de sluiting rust zodat het weidehek niet aan 1 paal hangt Buisdiameter maximaal 33 mm Compleet gegalvaniseerd

  € 21,30 incl. btw
 • € 30,00 incl. btw

  Aanschroefbare schuifgrendel voor weidepoort of hekVoor het doorzwaaien van weidepoorten en afscheidingen of te gebruiken in plaats van de grendelsluiting Zwaar uitgevoerde schuifgrendel Gewicht 2,5 kgEen Patura kwaliteits product.

  € 30,00 incl. btw
 • € 66,55 incl. btw

  Overslag sluiting, verbindingsstuk, overgooisluiting Voor dubbele vaste weidepoorten. Om 2 weidepoorten in het midden te sluiten. Inclusief alle montage onderdelen. Maximale buisdiameter 55 mm Een Patura kwaliteits product.

  € 66,55 incl. btw
 • € 66,55 incl. btw

  Overslag sluiting, verbindingsstuk, overgooisluiting voor 2 weidepoorten Voor dubbele verstelbare weidepoorten Om 2 weidepoorten in het midden te sluiten. Inclusief alle montage onderdelen. Maximale buisdiameter 35 mm.Een Patura kwaliteits product.

  € 66,55 incl. btw
 • € 27,25 incl. btw

  Tussenruimte veiligheidsstang van PaturaOm de ruimte tussen het weidehek en de paal op te vullen. Voorkomt dat dieren aan de scharnierzijde met de benen tussen hek en de paal komen vast te zitten. Compleet gegalvaniseerd Inclusief verlengbuis en veiligheidspennen

  € 27,25 incl. btw
 • € 39,16 incl. btw

  Steunwiel van Patura voor vaste maat weidepoortenSteunwiel voor weidehek om de palen te ontlasten Een steunwiel aan het weidehek maakt het makkelijker om het weidehek te openen en te sluiten Compleet gegalvaniseerd Geschikt voor de vaste maat weidehekkenEen Patura kwaliteits product.

  € 39,16 incl. btw
 • € 39,16 incl. btw

  Steunwiel van Patura voor verstelbare weidehekkenSteunwiel om de palen te ontlasten Een Patura steun wiel aan het weidehek maakt het makkelijker om het hek te openen en te sluiten Compleet gegalvaniseerd Alleen geschikt voor de verstelbare Patura weidehekkenEen Patura kwaliteits product.

  € 39,16 incl. btw
 • € 39,91 incl. btw

  Vastzetpen van Patura voor weidehekkenOm de weidehekken vast te zetten Speciaal aan te bevelen bij dubbele hekken Bij het openen van 1 poort blijft de ander op zijn plaats Compleet gegalvaniseerdEen Patura kwaliteits product.

  € 39,91 incl. btw
 • € 37,35 incl. btw

  Afstandisolator van Patura voor weidehekVoorkomt dat dieren tegen de hekken aan gaan staan Inclusief alle bevestiginsonderdelenEen Patura kwaliteits product.

  € 37,35 incl. btw
 • € 67,84 incl. btw

  Paal voor weidehek Afmeting: 8 cm x 8 cm x 200 cm Gaten voor de scharnieren en de sluiting zijn voorgeboord. Prijs is per stuk. Een Patura kwaliteits product.

  € 67,84 incl. btw
Toont 1 - 13 uit 13 items

Het weidehek voor schapen heeft een vaste breedte, van minimaal 3 meter tot maximaal 6 meter. De hoogte van de weidepoort is 1 meter.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen