Productgroepen

Onze producten

Poortgreep Er zijn 21 producten.

Poortgrepen om de openingen in de afrastering eenvoudig te openen en te sluiten. Er zijn diverse soorten poortgrepen, poortgrepen met trekveren en poortgrepen met trekbeveiliging. Ook voor de aansluiting van de schrikdraad of schriklint zijn er verschillende poortgrepen te verkrijgen. Let daarom op dat de juiste poortgreep wordt gekozen. Lees meer

 • € 2,15 incl. btw

  Stevige poortgreep Deze poortgreep heeft goede grip. Uitstekende bescherming tegen schokken. Uitgevoerd met een haak Een Patura kwaliteits product.

  € 2,15 incl. btw
 • € 2,15 incl. btw

  Sterke poortgreep met oog Deze poortgreep heeft uitstekende grip. Goede bescherming tegen schokken. Uitgevoerd met een oog voor het aanhaken Een Patura kwaliteits product.

  € 2,15 incl. btw
 • € 2,20 incl. btw

  Poortgreep met trekbegrenzing Door de trekbegrenzing heeft de poortgreep een lange levensduur,er wordt voorkomen dat de veer te ver wordt uitgerekt. Goede bescherming tegen elektrische schokken Uitgevoerd met haak voor het eenvoudig openen en sluiten. Een Patura kwaliteits product.

  € 2,20 incl. btw
 • € 2,20 incl. btw

  Sterke poortgreep Goede grip, door de trekbegrenzing lange levensduur. Goede bescherming tegen elektrische schokken Uitgevoerd met oog voor het eenvoudig vastmaken. Een Patura kwaliteits product.

  € 2,20 incl. btw
 • € 4,45 incl. btw

  Speciale poortgreep De veervan de poortgreep is uitgevoerd in rvs Door de trekbegrenzing heeft de poortgreep een lange levensduur. Extra breed aan de uiteinden voor betere handbescherming. Een Patura kwaliteits product.

  € 4,45 incl. btw
 • € 4,15 incl. btw

  Oranje poortgreep speciaal De veer van de poortgreep is uitgevoerd in rvs Door de oranje kleur beter zichtbaar. Extra breed aan de uiteinden voor betere handbescherming. Een Patura kwaliteits product.

  € 4,15 incl. btw
 • € 5,45 incl. btw

  Oranje poortgreep speciaal Poortgreep met aansluitplaat voor lint tot 40 mm De veer van de poortgreep is uitgevoerd in rvs Extra breed aan de uiteinden voor betere handbescherming tegen schokken. Een Patura kwaliteits product.

  € 5,45 incl. btw
 • € 4,80 incl. btw

  Aansluitplaat om lint aan de poortgreep aan te sluiten Geschikt voor lint tot 40 mm De aansluitplaat is van roestvrij staal Een Patura kwaliteits product.

  € 4,80 incl. btw
 • € 6,66 incl. btw

  Poortgreep isolator r.v.s. Patura Voor het eenvoudig inhaken van de poortgrepen. Met de poortgreep isolator van Patura wordt het gemakkelijk op de poort te openen en te sluiten. Roestvrijstaal dus geen roest, hierdoor blijft er goed contact.En wordt de spanning goed door gegeven. Uitgevoerd in roestvrij staal Een Patura kwaliteits product.

  € 6,66 incl. btw
 • € 4,65 incl. btw

  Poortgreep isolator voor het eenvoudig inhaken van de poortgrepen Uitgevoerd met houtdraad Voor het eenvoudig openen en sluiten van poortgrepen. 2 ogen voor het inhaken van de poortgrepen Een Patura kwaliteits product.

  € 4,65 incl. btw
 • € 8,80 incl. btw

  Poortgreep isolator Voor het eenvoudig inhaken van de poortgrepen Uitgevoerd in roestvrij staal Met schroefdraad Een Patura kwaliteits product.

  € 8,80 incl. btw
 • € 9,35 incl. btw

  Poortset standaard De poortset bestaat uit:poortgreep poortgreepisolator poortspanveer een isolatorGeschikt voor poorten van 3 tot 5 meter Niet geschikt voor paarden! Een Patura kwaliteits product.

  € 9,35 incl. btw
 • € 11,85 incl. btw

  Poortveer set R.V.S met poortgreepisolator De poortset bestaat uit:poortgreep poortgreepisolator poortspanveer een isolatorVoor poorten van 3 tot 5 meter Niet geschikt voor paarden en/of pony's! Een Patura kwaliteits product.

  € 11,85 incl. btw
 • € 12,10 incl. btw

  Poortveer set R.V.S met 3-weg poortgreepisolator De poortveer set bestaat uit:Poortgreep 3 weg poortgreepisolator een poortspanveer een isolatorGeschikt voor poorten tot 5 meter Niet geschikt voor paarden en/of pony's Een Patura kwaliteits product.

  € 12,10 incl. btw
 • € 13,55 incl. btw

  Poortveer wit set R.V.S met poortgreepisolator De poortset bestaat uit:poortgreep poortgreepisolator veer een isolatorVoor poorten van tot 5 meter Niet geschikt voor paarden en/of pony's! Een Patura kwaliteits product.

  € 13,55 incl. btw
 • € 20,35 incl. btw

  Poortset met elastisch cord Complete poortset Inhoud van de set:Poortgreep, Isolator, 3 m elastisch en stroom geleidend koord. Koord kan uitrekken tot 5 meter. Geschikt voor alle dieren. Een Patura kwaliteits product.

  € 20,35 incl. btw
 • € 20,35 incl. btw

  Poort met lint Complete poortset met lint Inhoud van de set:Poortgreep, isolatoren en lint  De poortset is geschikt voor schapen, koeien, kalveren, pony's en paarden.Een Patura kwaliteits product.

  € 20,35 incl. btw
 • € 115,30 incl. btw

  Poortrol speciaal Verkrijgbaar in de standaard variant of de zwenkelbare variant De poortrol is in 2 verschillende lengtes verkrijgbaar: 10 meter of 20 meter Het lint is 20 mm breed Inclusief poortgreep isolator Een Patura kwaliteits product.

  € 115,30 incl. btw
 • € 37,30 incl. btw

  Poortrol met lint 6m of 15mVoor snel inrichten van een flexibele poorten en afscheidingen Lint rolt automatisch op in de beschermde rol Bevestigingsmateriaal en poortgreep inbegrepen Lengte: 6 of 15m Breedte lint: 35mmEen Patura kwaliteits product.

  € 37,30 incl. btw
 • € 37,30 incl. btw

  Poortrol met cord, 6m of 15mVoor snel inrichten van een flexibele poorten en afscheidingen Cord rolt automatisch op in de beschermde rol Bevestigingsmateriaal en poortgreep inbegrepen Lengte: 6 of 15 mEen Patura kwaliteits product.

  € 37,30 incl. btw
 • € 214,10 incl. btw

  Elektrische doorrijpoort De elektrische doorrijpoort bestaat uit 2 geleidende glasvezelstaven, 2 scharnieren en geïsoleerde aansluitkabel. De doorrijpoort heeft een geïsoleerde greep voor handbediening. Een Patura kwaliteits product.

  € 214,10 incl. btw
Toont 1 - 21 uit 21 items

Het belang van de juiste poortgreep

Een opening in een elektrische afrastering is altijd een zwak punt voor het doorgeven van de stroom naar de rest van de weide afrastering, daarom is het aan te bevelen bij een opening altijd een grondkabel te leggen. Zodat ook wanneer men de opening d.m.v. de poortgrepen heeft geopend, men toch stroom behoud op de rest van de afrastering. Ook wanneer de opening in de afrastering d.m.v. de poortgrepen is gesloten, blijft dit vaak een zwak punt voor de doorgifte van de stroom.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen