Productgroepen

Onze producten

Isolatoren schrikdraad Er zijn 46 producten.

Schrikdraad isolatore,n diverse soorten en maten voor alle soorten schrikdraad. Niet alleen de keus van schrikdraad is belangrijk daarnaast zijn er ook diverse soorten isolatoren voor schrikdraad. Naast de gewone isolatoren ook de isolatoren met afstandhouder maar ook de speciale isolatoren voor de hoeken van de afrastering. Er zijn isolatoren met een doorlopende ijzeren kern, maar ook de gewone. Lees meer

 • € 5,45 incl. btw

  Ringisolator met houtdraad voor houten en kunststof palen Hoogwaardige kunststofGrote afdruipzone bestaande uit 3 ringenHoutdraad ø 5 mmKleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 5,45 incl. btw
 • € 4,69 incl. btw

  Standaard ringisolator met houtdraad Voor bevestiging van schrikdraad op houten- of kunststofpalen.Hoogwaardige kunststofGrote afdruipzone bestaande uit 3 ringenHoutdraad ø 5,2 mmKleur: zwart Een Patura kwaliteits product.

  € 4,69 incl. btw
 • € 5,80 incl. btw

  Ringisolator Houtdraad voor bevestiging van schrikdraad op houten- of kunststofpalen. Hoogwaardige kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Houtdraad ø 6 mm Kleur: zwart Een Patura kwaliteits product.

  € 5,80 incl. btw
 • € 7,05 incl. btw

  Ringisolator met houtdraad XL Voor bevestiging van schrikdraad op houten- of kunststofpalen. Hoogwaardig kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Houtdraad ø 6 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 7,05 incl. btw
 • € 8,75 incl. btw

  Super ringisolator Met houtdraad voor houten en kunststof palen Geschikt voor schrikdraad en schriklint tot 12,5 mm Hoogwaardige kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Houtdraad ø 6 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 8,75 incl. btw
 • € 10,20 incl. btw

  Professionele ringisolator met houtdraad Voor bevestiging van schrikdraad op houten- of kunststofpalen. Geschikt voor schrikdraad en schriklint tot 10 mm Hoogwaardige kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Houtdraad ø 6 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 10,20 incl. btw
 • € 13,20 incl. btw

  Ringisolator met schroefdraad M6 Voor bevestiging door palen of planken Hoogwaardig kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Schroefdraad ø 6 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 13,20 incl. btw
 • € 20,90 incl. btw

  Afstands ringisolator met schroefdraad M6 Hoogwaardige kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Schroefdraad ø 6 mm x 80 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 20,90 incl. btw
 • € 11,89 incl. btw

  Ringisolator voor schrikdraad en lint Met houtdraad voor bevestiging van schrikdraad of schriklint op houten- of kunststofpalen. Geschikt voor schrikdraad of schriklint tot 12 mm Hoogwaardige kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Houtdraad ø 6 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 11,89 incl. btw
 • € 19,25 incl. btw

  Combi isolator met 6 mm schroefdraad voor bevestiging van schrikdraad of schriklint. Geschikt voor schrikdraad of schriklint tot 12 mm Hoogwaardige kunststof Grote afdruipzone bestaande uit 3 ringen Schroefdraad ø 6 mm, lengte 42 mm Kleur: zwart Prijs is voor 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 19,25 incl. btw
 • € 12,90 incl. btw

  Schrikdraad isolator met pin Uv bestendige isolator Bevestiging met krammen of schroeven Gemakkelijk inleggen van de schrikdraad Prijs is per 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 12,90 incl. btw
 • € 8,70 incl. btw

  Schrikdraadisolator met pin Uv bestendige isolator Bevestiging met schroeven. Gemakkelijk inleggen van de hippowire of koord Prijs is per 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 8,70 incl. btw
 • € 11,89 incl. btw

  Uv bestendige kunststof isolator voor draad Kleur zwart Bevestiging met draadkrammen of met schroeven. Prijs is per 25, 150 of 1000 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 11,89 incl. btw
 • € 11,89 incl. btw

  Speciale isolators geschikt voor cord en HippoWire Uv bestendig kunststof isolator Montage met schroeven Leverbaar in wit en zwart Prijs is per 25 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 11,89 incl. btw
 • € 8,05 incl. btw

  Sleuf-isolator van cellidor Met houtdraad Kleur: geel van UV-bestendig celluloseacetaat Verpakt per 25 stuksEen Patura kwaliteits product.

  € 8,05 incl. btw
 • € 4,76 incl. btw

  Trekisolator, hoekisolator Begin en eind isolator geschikt voor hoge trekkracht Kunststof Kleur: zwart Prijs is voor 6 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 4,76 incl. btw
 • € 9,35 incl. btw

  Trekisolator, hoekisolator met glasvezel versterkt Begin en eind isolator geschikt voor hoge trekkracht Kunststof Kleur: wit Een Patura kwaliteits product.

  € 9,35 incl. btw
 • € 6,55 incl. btw

  Hoekrol isolator met houtdraad Voor het soepel geleiden van de schrikdraad door de hoeken Kleur: zwart Een Patura kwaliteits product.

  € 6,55 incl. btw
 • € 7,50 incl. btw

  Hoekrol isolator met 8 mm schroefdraad Voor het soepel geleiden van de schrikdraad door de hoeken Kleur: zwart Prijs is per 6 stuks Geschikt voor alle schrikdraad Een Patura kwaliteits product.

  € 7,50 incl. btw
 • € 4,65 incl. btw

  Poortgreep isolator voor het eenvoudig inhaken van de poortgrepen Uitgevoerd met houtdraad Voor het eenvoudig openen en sluiten van poortgrepen. 2 ogen voor het inhaken van de poortgrepen Een Patura kwaliteits product.

  € 4,65 incl. btw
 • € 6,66 incl. btw

  Poortgreep isolator r.v.s. Patura Voor het eenvoudig inhaken van de poortgrepen. Met de poortgreep isolator van Patura wordt het gemakkelijk op de poort te openen en te sluiten. Roestvrijstaal dus geen roest, hierdoor blijft er goed contact.En wordt de spanning goed door gegeven. Uitgevoerd in roestvrij staal Een Patura kwaliteits product.

  € 6,66 incl. btw
 • € 8,80 incl. btw

  Poortgreep isolator Voor het eenvoudig inhaken van de poortgrepen Uitgevoerd in roestvrij staal Met schroefdraad Een Patura kwaliteits product.

  € 8,80 incl. btw
 • € 6,05 incl. btw

  Inschroefhulp Voor het eenvoudig bevestiging voor ringisolatoren. Gebruik bij houten palen.Harder hout dient voor geboord te wordenEenvoudig gebruik met accu boormachine. Leverbaar in het metaal of kunststof. Een Patura kwaliteits product.

  € 6,05 incl. btw
 • € 14,21 incl. btw

  Inschroefhulp Voor het eenvoudig bevestiging voor ring en sleufisolatoren. Gebruik bij zacht houten palen. Hardere houtsoorten voorboren. Eenvoudig gebruik met accu boormachine. Een Patura kwaliteits product.

  € 14,21 incl. btw
 • € 14,21 incl. btw

  Afstand ringisolator 20cm Uitgevoerd met houtdraad Per 10 stuks Kleur zwart De afstandisolator is geschikt voor alle soorten schrikdraad. Een Patura kwaliteits product.

  € 14,21 incl. btw
 • € 8,35 incl. btw

  Houtschroeven 4,5 x 35mm Verzinkt Voor de bevestiging van isolatoren en schriklint isolatoren. Torx, levering incl. 1 bitje Prijs is per 100 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 8,35 incl. btw
 • € 24,10 incl. btw

  Bevestigingsring isolatoren Voor bevestiging aan ronde palen ø 40 - 60mm Montage van schrikdraadisolator aan palen en buizen. Schroefdraad M6 of M8De bevestigingsring is ingelegd met rubber om beschadiging te voorkomen. Prijs is per 10 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 24,10 incl. btw
 • € 5,84 incl. btw

  Ringisolator met splitpin Voor hoekstaalpaal en Y-paalZwart kunstof Per 25 stuks of 125 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 5,84 incl. btw
 • € 14,21 incl. btw

  Kapisolator voor T-paal en Y-paal Voor lint tot 40mm, cord, hippowire of kunstofdraad.Beschermd tegen verwonden aan de bovenkant van de paal. Verkrijgbaar in het zwart of geelPer 10 stuks Ook leverbaar in verpakking met 200 stuks Een Patura kwaliteits product.

  € 14,21 incl. btw
 • € 8,85 incl. btw

  Kapisolator voor T-paal Voor draad, cord en kunstofdraad. Verkrijgbaar in het zwart of geelPer 25 stuks of 500 stuksEen Patura kwaliteits product.

  € 8,85 incl. btw
per pagina
Toont 1 - 30 uit 46 items

De juiste keuze isolatoren

De juiste keus van isolatoren is afhankelijk welk schrikdraad u gebruikt maar ook de sterkte van het schrikdraadapparaat is van invloed. Voor dikker schrikdraad of schrikkoord heeft u andere isolatoren nodig dan voor een dun schrikdraadje. Ook voor ijzerdraad kunnen er weer andere isolatoren worden gebruikt.

Voor het juiste advies kunt u altijd contact met ons opnemen.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen