Productgroepen

Onze producten

Kalverhokken Er zijn 3 producten.

Diverse soorten en modellen kalverhokken voor de opfok voor nuchtere kalveren. Wij leveren kalverhokken voor zowel binnen als buiten. De kalverenhokken zijn functioneel en diervriendelijk. De kalverenhokken hebben een gladde wandafwerking en zijn hierdoor eenvoudig te reinigen voor een goede hygiëne.

 • € 734,49 incl. btw

  Kalverhok voor nuchtere kalveren Uitvoering met of zonder klapdak Geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig te verplaatsen met transport dissel. Materiaal: kunststof plaat met gegalvaniseerd staal kunststof rooster Geheel onderhoudsvrij Afmeting binnenmaat lengte x breedte: 120 cm x 102 cm Een Patura kwaliteits product.

  € 734,49 incl. btw
 • € 942,35 incl. btw

  Kalverhok Maxi voor nuchtere kalveren Extra grote hokken voor nuchtere kalveren. Uitvoering met of zonder klapdak Geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig te verplaatsen met transport dissel. Materiaal: kunststof plaat met gegalvaniseerd staal kunststof rooster Geheel onderhouds vrij Afmeting binnenmaat lengte x breedte: 122 cm x 190 cm

  € 942,35 incl. btw
 • € 81,55 incl. btw

  Dissel met wielen om de kalverenhokken model Kalver-auto te verplaatsen Met deze dissel is het gemakkelijk de kalverenhokken eenvoudig te verplaatsen, met of zonder kalf.

  € 81,55 incl. btw
Toont 1 - 3 uit 3 items

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen