Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Bekeken producten

Palen rammer Profi 1 van Patura Bekijk groter
Palen rammer Profi 1 van Patura
Palen rammer Profi 1 van Patura Patura rammer Profi 1 Palen rammer Profi 1 van Patura Patura palenrammer Profi 1 Palen rammer Profi 1 van Patura

Palen rammer Profi 1

P153330

€ 20.331,05 incl. btw

Palenrammer Profi 1

De palenrammer kan achter de tractor bevestigd worden.

De rasterhoogte is 4,20 m. 

Het gewicht van de hamer is 300 kg.

Meer details

Elektrische palen rammer Patura

De palen rammer van Patura is geschikt voor de professionele rasterbouwer maar ook voor de boer die hun rasters zelfbouwen. De hamer heeft een hydraulische hamer bediening, een hydraulische zij, een langstelling afstelling en uittrekken van palen is mogelijk. De hamer weegt 300 kg. De palenrammer wordt geleverd inclusief kap.

Alle modellen palen rammers van Patura hebben dezelfde massieve uitvoerring, dezelfde zware hamer en de lichte vol hydraulische bedieningen. Alle modellen zijn uit gevoerd voor aanbouw in de driepunt hefinrichting. De palenrammer wordt via de hydrauliek van bijvoorbeeld een trekker aangedreven. Wanneer de palenrammer wordt gebruik in bergachtige gebieden, wordt er geadviceerd een tractor met vierwielaandrijving in te zet met een vermogen van minimaal 70 PS (circa 50 kW).

Bij de Profi 1 en Profi 2 kan de mast van 3,30 m tot 5,10 m worden uitgeschoven. Dit maakt een compact transport en paal lengtes tot 4,2 m mogelijk.

Het verschil tussen de Profi 1 en de Profi 2 is dat de hydraulische zijverstelling van de profi 2.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen