Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Vierkante aluminium cavaletti set van 8 Bekijk groter

Vierkante aluminium cavaletti set van 8

1000352

€ 319,60 incl. btw

Set van 8 aluminium cavaletti houders

Grote: 50 cm x 50 cm

Door te draaien drie verschillende hoogte voor de springbalk: 6 cm, 20 cm en 34 cm
Geschikt voor hindernisbalken met een diameter tot 10 cm
Stapelbaar
Levering zonder hindernisbalken
prijs voor 8 aluminium cavaletti's

Meer details

Set van 8 aluminium cavaletti's

Vier paar aluminium cavaletti houders voor training van uw paard of pony. De cavalettis zijn licht in gewicht en weerbestendig. De aluminium cavaletti houders kunnen in de zomer en winter buiten blijven liggen.

Met deze set kan men een trainigsreeks bouwen van vier cavaletti's voor gymnastiek en springtraining. Met een paar handelingen zijn deze cavalettis opgebouwd en ze hebben een hoge stabiliteit. De aluminium cavaletti's zijn ruimtebesparend op te stapelen en gemakkelijk mee te nemen. 

Het trainen met cavaletti's geeft niet alleen voordelen in de voorbereiding voor een springtraining, maar ook voor alle andere takken van de paardensport. Door het werken met cavaletti's worden uitgedaagd om na te denken, en ze worden er sterker van. Wanneer je het correct uitvoert, dan gaat het paard zijn rug ook goed gebruiken. Het mooie aan het werken met cavaletti's, is dat je paarden kleiner of groter kan leren lopen. Voor elke ruiter en elk paard, ongeacht het niveau, is trainen met cavaletti's een must.

U kunt de set van 8 aluminium cavaletti's uitbreiden met springbalken met of zonder houten kern en u kunt kiezen uit de lengte van 1,75 meter of 3,00 meter.

Trusted Shops Reviews