Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Matras paardenboxen Bekijk groter

Paardenmatras stalvloer bekleding

P1015

€ 110,78 incl. btw

Paarden matrassen, geschikt voor elke paardenstal

  • Waterproof en anti-slip
  • Ideaal als kraammatras of ziekenboeg
  • Makkelijk schoon te maken
  • Sterk kunststof voor lange levensduur
  • De toplaag bestaat uit 1 deel, waardoor er geen vocht onder het matras kan komen

De prijs is een ongeveer prijs per , voor een exacte prijs vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Meer details

Paardenmatras voor het beste comfort van u uw paard

Dit paardenmatras zorgt voor een optimale comfort van uw paard. Wanneer een paard blessures heeft, wanneer het reuma heeft, of op een andere manier niet optimaal fit is, kan een paardenmatras voor een sneller herstel zorgen. Daarom is het paardenmatras ideaal voor revalidatie boxen en kraamstallen. Het matras is veerkrachtig en zacht, waardoor het liggen of vallen in de stal veel zachter is dan in de traditionele paardenbox.

Naast dat dit paardenmatras ergonomisch goed is voor uw paard, heeft u ook minder strooisel nodig in de paardenboxen die uitgerust zijn met dit paardenmatras. Dit komt omdat het paardenmatras, door de rubber vlokken en toplaag, zacht is. Doordat er minder stalbedekking nodig is, verbetert ook de luchtkwaliteit van de stal. 

Meer informatie is ook te vinden op onze website.

De prijs voor een paardenmatras in uw stal is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Dit kan ook als u meer informatie wilt ontvangen. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen.

Trusted Shops Reviews