Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Mini Pendelborstel Bekijk groter

Pendelborstel MINI

P334037

€ 558,00 incl. btw

Pendelborstel mini

Geschikt voor geiten, kalveren, lama's en alpaca's

  • 10 borstelringen
  • Installatiehoogte is afhankelijk van de hoogte van het dier
    Ongeveer 20 cm boven de schofthoogte
  • Hoogte: 60 cm
  • Breedte: 47 cm
  • Gewicht: 17 kg

Inclusief gewichtsringen en standaard bevestiging voor montage op houten, betonnen muren en voor buizen of palen met Ø 2 en 3 1/8

pendelborstel mini
Een Patura kwaliteits product.

Meer details

Patura mini kalverborstel

De Patura mini kalverborstel is geschikt voor kalveren, geiten, alpaca's en lama's. Voorzien van 10 borstelringen. De borstelschijven worden afzonderlijk aan de pendel gemonteerd, waardoor schoonmaken en vervangen heel eenvoudig is. Een groot voordeel van deze geitenborstel is dat deze geen stroom nodig heeft om te werken, waardoor er geen complicaties in de pendelborstel kunnen ontstaan. De borstel heeft een pendelende werking en kan dus ook zijwaarts bewegen. Door de pendelende beweging bereikt de pendelborstel gemakkelijk belangrijke plekken, waar dieren vaak jeuk hebben. Bij intensief gebruik van de Patura pendelborstel verminderd huiduitslag en jeuk bij geiten, lama's en alpaca's. De kalverborstel activeert de stofwisseling en bevorderd de doorbloeding. De pendelborstel houdt de vacht schoon.

Montagehoogte is afhankelijk van de hoogte van het dier. Aanbevolen wordt 20 cm boven de schofthoogte.

Bij de pendelborstel is standaard bevestigingsmateriaal voor aan een houten en betonnen muur geleverd en bevestiging voor buizen of palen met Ø2 cm "en 3 1/8". 

334027 Patura Pendelborstel mini
Een Patura kwaliteits product.

Trusted Shops Reviews