Weidehek

Weidehek

Weidehek landhek

Wilt u een weidehek of landhek kopen? Nedlandic biedt verschillende weidehekken en landhekken voor uw weide. Voor de keuze van de weidehek is het belangrijk om rekening te houden voor welke dieren de weidehekken gebruikt gaan worden, zoals bijv. paarden, koeien, schapen of andere weidedieren. De landhekken van Nedlandic hebben een lange levensduur, zijn in verschillende maten te bestellen en snel leverbaar.

Keuze landhek

Het landhek van uw weide of erf bepaalt de uitstraling van de omgeving. Welk materiaal het beste past in uw omgeving, kunt u het beste zelf bepalen. De landhekken van Nedlandic zijn van gegalvaniseerd ijzer en hebben hierdoor een lange levensduur. Ook is er keuze uit weidehekken met een vaste maat, maar ook uit weidehekken die in lengte verstelbaar zijn of de weidehekken uitgevoerd met schapengaas. Bij de keuze van uw landhek informeren wij u graag.

Weidehek bestellen

Nedlandic beschikt over verschillende soorten weidehekken die uit voorraad leverbaar zijn. Zo kunt u snel beschikken over een professioneel en sterk weidehek. Het materiaal is geschikt voor koeien, paarden en schapen en beschikbaar in verschillende formaten van 2 tot 6 meter. Ieder landhek, weidehek wordt standaard geleverd met 2 scharnieren en een handige sluiting. De landhekken zijn door de verstelbare scharnieren eenvoudig recht te hangen. De sluiting van het landhek is eenvoudig met een slot af te sluiten. Nedlandic beschikt ook over bijpassende palen om de weidehekken te bevestigen.

Alle artikelen zijn gemakkelijk te bestellen via de webshop. Voor advies voor de juiste keus weidehek kunt u ons altijd bellen.