Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

nertsengaas Bekijk groter

Nertsengaas / dassengaas, Verzinkt (Vierkantgaas) maas 25 x 50mm

€ 216,60 incl. btw

Nertsengaas

Dit gaas wordt nertsengaas genoemd omdat het vanouds gebruikt werd voor nertsen, nertsen zijn grote bijters dus moest dit gaas sterk zijn en van een goede kwaliteit. Nu wordt het gaas ook gebruikt voor pagaaien verblijven, verblijven van diverse knaagdieren, om dassen tegen te houden enz.

Lengte: 25m
Draaddikte verticaal: 2,0mm
Draaddikte horizontaal: 2,0mm
Materiaal: Verzinkt

Meer details

Nertsengaas

In de volksmond wordt dit gaas ook wel nertsengaas of muskusrattengaas genoemd.
Dit doordat nertsen grote bijters zijn en dit gaas aan hoge eisen moest voldoen.

Nu wordt het gaas ook gebruikt voor pagaaien verblijven, verblijven van diverse knaagdieren.
Meer ook ter voorkoming dat glooiingen, tuimelkades en dijken ondermijnt worden door diversen (knaag)dieren zoals dassen, ratten en konijnen.
En ter voorkoming van verkeersongevallen door aanrijdingen met wild.

Ons nertsengaas / dassengaas:
Is zeer geschikt voor de bescherming van onze fauna. Het gaas is gemaakt van zeer stevig verzinkt gaas met een liggende maas en wordt veel gebruikt bij de aanleg van wildpassages. Een veilige bescherming voor verschillende diersoorten zoals dassen, reewild, otters, edelherten, etc. Met het speciale -dassengaas- kunnen deze dieren veilig binnen hun gebied leven.

Zowel voor het faunabeheer als voor uw huisdieren - zoals kippen en konijnen - is ons gaas bij uitstek geschikt. Door uw terrein te omheinen met netsengaas kunnen de dieren vrij en veilig in uw tuin rondlopen en niet ontsnappen.

Specificaties:
Deze rol Dassengaas / Nertsengaas (muskusrattengaas) heeft een hoogte van 120, 150cm en een totale lengte van 25 meter. Het Dassengaas / Nertsengaas heeft een liggende maas van 25,4 x 50,8 mm en een draaddikte van 2 mm en is volledig verzinkt.

Tip:
Wanneer u het gaas ter bescherming gaat gebruiken raden wij u aan het gaas 20cm in te kragen en 10cm om te buigen in de richting van het wild.

Bij de opties kan men kiezen voor het type gaas. In de kolom staat het artikelnummer van het type gaas vetgedrukt, deze komt overeen met de opties. 

Type gaas

Maas

Draad

Hoogte

Lengte

Kleur

FV950

25 x 50mm

2,0mm

120cm

25m

Verzinkt

FV95125 x 50mm2,0mm150cm25m

Verzinkt

Trusted Shops Reviews