Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Hooinet "small" 100cm x 70cm, maaswijdte 3cm Bekijk groter

Hooinet Small, 100cm x 70cm, maaswijdte 3 cm, 4,5 cm of 6 cm

€ 29,95 incl. btw

Hooinet Small voor het bijvoeren van hooi

  • Breedte 70 cm
  • Hoogte 100 cm
  • Maaswijdte 3 x 3 cm, 4,5 x 4,5 cm of 6 x 6 cm

Inclusief sluitkoord aan de bovenkant.

Meer details

Slowfeeder hooinet

Een slowfeeder zorgt voor minder verspilling en een betere verdeling van het hooi op de dag. Voor paarden is het erg belangrijk dat ze de gehele dag door hooi tot hun beschikking hebben. Door dit hooinet te gebruiken kan het paard maar kleine beetjes hooi tegelijk opeten.

Deze slowfeeder is verkrijgbaar in drie verschillende maaswijdtes: 3 cm, 4,5 cm en 6 cm. Hoe kleiner de maaswijdte van de voederbesparende hooizak, hoe moeilijker het hooi uit het voerbesparend hooinet gepakt kan worden door paarden en pony's. Een kleine maaswijdte kan er wel voor zorgen dat het paard ongeduldig wordt en aan de hooizak gaat trekken. Dit zorgt ervoor dat ze een gat in het hooinet trekken. Wanneer dat het geval is, kan er beter worden gekozen voor een grotere maaswijdte.

Deze hooizak is gemaakt van knooploos prolypropyleen met een dikte van 3 mm. De hooizakken van Nedlandic zijn van een zacht materiaal, dit in tegenstelling tot de meeste hooinetten die verkocht worden. De meeste hooinetten worden namelijk gemaakt van geknoopt nylon, wat vrij scherp kan zijn.

Let op! Het kan voorkomen dat een paard/pony met zijn ijzers in het hooinet blijft hangen, wees hier dus voorzichtig mee.

Trusted Shops Reviews