Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Hooinet "large" 150cm x 70cm, maaswijdte 3cm Bekijk groter

Hooinet Large 150cm x 70cm, maaswijdte 3cm, 4,5 cm of 6 cm

€ 35,95 incl. btw

Hooinet Large

  • Breedte 150 cm
  • Hoogte 70 cm
  • Maaswijdte 3 x 3 cm, 4,5 x 4,5 cm of 6 x 6 cm

Met sluitkoord aan de bovenzijde.

Meer details

Slowfeeder hooizak

Een slowfeeder zorgt voor minder verspilling en een betere verdeling van het hooi op een dag. Voor paarden en pony's is het erg belangrijk dat ze de hele dag door hooi tot hun beschikking hebben. Door deze hooizak te gebruiken kan het paard of de pony maar kleine beetjes hooi tegelijkertijd opeten.

Deze slowfeeder is verkrijgbaar in drie verschillende maaswijdtes: 3 cm, 4,5 cm en 6 cm. Hoe kleiner de maaswijdte van het voederbesparende hooinet, hoe moeilijker het hooi uit het voerbesparend hooinet gepakt kan worden door paarden en pony's. Voor sommige pony's en/of paarden is 3 cm maaswijdte te klein. Ze worden dan ongeduldig en zullen aan de hooizak gaan trekken. Hierdoor kan de hooizak scheuren en kapot gaan. In dat geval is het beter om een grotere maaswijdte te kiezen.

Deze hooizak, van professionele kwaliteit, is gemaakt van knooploos prolypropyleen met een touwdikte van 3 mm. De hooinetten van Nedlandic zijn van een zacht materiaal, in tegenstelling tot de meeste hooinetten die verkocht worden. De meeste hooinetten worden namelijk gemaakt van geknoopt nylon, wat vrij scherp kan zijn. Het materiaal van de hooinetten die gekocht kunnen worden bij Nedlandic zijn voelen veel zachter aan.

Let op! Het kan voorkomen dat een paard/pony met zijn ijzers in het hooinet blijft hangen, wees hier dus voorzichtig mee.

Trusted Shops Reviews