Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Koeborstel Krazzmaxx Bekijk groter

Koeborstel Krazzmaxx

S1305002

€ 2.770,90 incl. btw

Koeborstel Krazzmaxx

  • Horizontale en verticale borstel
  • Borstel van speciaal en hoogwaardig kunststof
  • Spatwater- en stofdichte motor
  • Geschikt voor grote en kleine dieren
  • Kan 25 cm omhoog gedrukt worden
  • Gaat aan wanneer dieren er tegenaan drukken
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

De borstel wordt compleet en aansluit klaar geleverd

Meer details

Krazzmaxx koeborstel

De Krazzmaxx koeborstel is voorzien van een horizontale en verticale borstel. De borstel is gemaakt van hoogwaardig en speciaal kunststof. 

Koeborstels zorgen voor meer dieren welzijn. En doordat de koeborstel de gezondheid ten goede komt geeft de koe ook meer melk.

Een koe heeft van nature al de neiging om te gaan schuren om zijn vacht schoon te houden en tegen de jeuk. Door gebruik te maken van de Krazzmaxx blijft de vacht van de koe mooi glanzend en de koe gaat zich niet meer schuren tegen de jeuk. Ook masseert de koeborstel Krazzmaxx de koe, dit heeft als groot voordeel dat de bloedsomloop en de stofwisseling van de koe geactiveerd wordt. Doordat de bloedsomloop en de stofwisseling geactiveerd worden, wordt de melkproductie van de koe hoger.

De aandrijving is via een onderhoudsvrij, duurzaam loopwerk met geharde tandwielen. De motor is Spatwater- en stofdichte motor. Door de pendelende ophanging voor zowel grote als kleine dieren geschikt. Het geheel kan ca. 25 cm omhoog gedrukt worden. Wanneer de borstel omhoog gedrukt word loopt deze continue door. Zodra de borstel op de begin positie is loopt deze nog ongeveer 20 seconde door. De weerstand is instelbaar. Bij verhoogde weerstand, bijvoorbeeld door een opgedraaide staart, stopt de Krazzmaxx automatisch en wisselt dan van draairichting. 

De krazzmaxx word compleet aansluit klaar geleverd. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Eenvoudige montage aan de wan, spant of paal.

Electromotor230 V, 50 Hz
Motorvermogen370 V
Borstelsnelheid60 O/min
Afmetingen (H x B x D)1150 x 400 x 1085 mm
Gewichtca. 130 kg

 

Trusted Shops Reviews