Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Bekeken producten

Staande veeborstel met bodemplaat Bekijk groter
Staande veeborstel met bodemplaat
Staande veeborstel met bodemplaat Staande veeborstel met bodemplaat Staande veeborstel met bodemplaat Staande veeborstel met bodemplaat

Staande veeborstel met bodemplaat

P334038

€ 1.199,00 incl. btw

Koeborstel

  • Geschikt voor paarden, koeien en jongvee
  • Lengte: 152 cm
  • Diameter paal: 20 cm
  • Gewicht: 54 KG
  • Bestaat uit 26 borstelringen

Deze veeborstel is te verankeren in de grond

Meer details

Totem veeborstel met bodemplaat

Deze schuurborstel is geschikt voor paarden, koeien en jongvee. De borstelringen draaien niet. De borstelschijven worden afzonderlijk aan de veeborstel gemonteerd waardoor schoonmaken en vervangen heel eenvoudig wordt. Het grootste voordeel van deze schuurborstel is dat deze geen stroom nodig heeft om te werken, hierdoor kunnen er geen complicaties op treden in de borstel.

De schuurborstel kan verankerd worden aan de grond.

Zodra een koe of paard jeuk heeft, heeft deze van natura al behoefte om te gaan schuren. Vaak gebeurd dat tegen een voerbak, drinkbak, houten paal of de muur. Al deze voorwerpen hebben niet de juiste vorm om tegen te schuren, waardoor de koe of het paard niet op de juiste plek niet kan bereiken met het schuren. Zodra de huid aangetast is, is de kans op ontstekingen groter en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid van het dier.

De bloedsomloop en de stofwisseling wordt geactiveerd door het gebruik van de veeborstel. Dieren worden gemasseerd door de schuurborstel, waardoor de koe of het paard minder stress ervaart. 

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen