Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Nummer en letter set pionnen menparcours Bekijk groter

Nummer en letter set pionnen menparcours

D610100

€ 1.295,00 incl. btw

Complete nummer en letter set voor de vaardigheid van de samengestelde menwedstrijden

Afmeting: 32 x 32 x 32cm

- 1 t/m 20 wit

- 1 t/m 20 rood

- 4x A, 4x B, 4x C, 4x D wit

- 4x A, 4x B, 4x C, 4x D rood

Meer details

Mooie set nummer en letter pionnen

Bij Nedlandic bieden we een complete nummer en letter set aan voor het menparcours. De pionnen worden gebruikt in de mensport voor het onderdeel vaardigheid (Proef C). Dit is een onderdeel van de samengestelde menwedstrijden. De pionnen worden naast de kegels neer gezet, zodat de deelnemers een duidelijke route kunnen volgen.

De pionnenset bestaat uit rode en witte pionnen. Deze kleuren geven in het officiële parcours aan via welke kant de kegels gepasseerd moeten worden. In de set zitten de nummers 1 tot en met 20, met daarbij de letters 4x A, 4x B, 4x C, 4x D. De letters kunt u gebruiken om een slalom neer te zetten in het parcours van de vaardigheid. In totaal bestaat de pionnen set voor het kegel rijden uit 72 pionnen.

De afmetingen van de pion zijn: 32 x 32 x 32 cm (L x B x H).

De letters en nummers zijn op de pion geprint. De print zorgt voor een mooi aanzicht. Het voordeel van het printen van de nummers en letters op de pion is dat ze er minder snel van af gaan als de stickers. Daarnaast zijn de pionnen op 4 zijden geprint. Zo kunt u aan alle zijden zien welk nummer de kegelhindernis is. Dit is zeer handig voor de ruiter, omstanders en de jury.

De pionnen hebben aan de bovenkant een handvat waardoor ze gemakkelijk te tillen en te verplaatsen zijn. De pionnen zijn licht maar door hun vorm en het goede, sterke kunststof zijn ze erg stabiel. Door de vorm van de pionnen zijn ze op elkaar te stapelen en nemen ze weinig ruimte in beslag.

Ook zijn de pionnen niet alleen bruikbaar voor de vaardigheid. In het springparcours kunnen de pionnen ook goed gebruikt worden.

De nummer- en letterset van Nedlandic is multifunctioneel en zorgt ervoor dat uw vaardigheidparcours helemaal compleet is. Uw menwedstrijd krijgt een zeer mooi en representatieve uitstraling.  

Trusted Shops Reviews