Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Nummerset 1 t/m 15, A, B, C wit Bekijk groter

Nummerset 1 t/m 15, A, B, C

€ 399,00 incl. btw

Pionnenset voor menwedstrijden

Afmeting: 32 x 32 x 32cm

- Nummers: 1 t/m 15 

- Letters: 2x A, 2x B, 1x C

Ook nummers 16 t/m 20 en extra letters A, B, C, D verkrijgbaar

Meer details

Nummer en letterset voor de samengestelde menwedstrijden

De afmetingen van de pion zijn: 32 x 32 x 32 cm (L x B x H).

De pionnen zijn te bestellen in het wit en in het rood.

De letters en nummers zijn op de pion geprint. De print zorgt voor een mooi aanzicht. Het voordeel van het printen van de nummers en letters op de pion is dat deze er minder snel van af slijten dan stickers. Daarnaast zijn de pionnen op 4 zijden geprint. Zo kunt u aan alle zijden zien welk nummer de kegelhindernis is. Dit is zeer handig voor de ruiter, omstanders en de jury.

De pionnen hebben aan de bovenkant een handvat waardoor ze gemakkelijk te tillen en te verplaatsen zijn. De pionnen zijn licht maar door hun vorm en het goede, sterke kunststof zijn ze erg stabiel. Door de vorm van de pionnen zijn ze op elkaar te stapelen en nemen ze weinig ruimte in beslag.

Wanneer u graag wilt uitbreiden naar een groter parcours, kunt u de uitbreidingsset van Nedlandic bestellen. Deze bestaat uit 16 t/m 20 en 2x A, 2x B, 3x C en 4x D. U heeft hierdoor van alle letters 4 pionnen.

Ook zijn de pionnen niet alleen bruikbaar voor de vaardigheid. In het springparcours kunnen de pionnen ook goed gebruikt worden. 

Trusted Shops Reviews