Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Veiligheidspaneel paarden Bekijk groter

Veiligheidspaneel paarden

€ 239,20 incl. btw

Veiligheidspaddockpaneel

Het veiligheidspaneel is leverbaar in 2 afmetingen 300 cm en 360 cm.

Breedte: 3,00 m
Hoogte: 1,70 m
Gewicht: 48 kg
Met 1 middenstang

Breedte: 3,80 m
Hoogte: 1,70 m
Gewicht: 58 kg
Met 2 middenstangen

310270 Patura veiligheidspaneel
Een Patura kwaliteits product.

Meer details

Patura veiligheidspaneel voor paarden

Dit veiligheidspaneelhek van Patura wordt gebruikt om een tijdelijke en/of permanente afscheiding of stal te maken. In combinatie met het veiligheidspaddockpaneel met voerplaats en poort of het veiligheidspaneel met poort en het veiligheidspaneel voor paarden, kan men een (tijdelijke) stal of afscheiding maken. Met de kettingsluiting kan men snel en eenvoudig de panelen verbinden. Door de kettingen in de sleuven te leggen kan men de kettingspanning optimaal maken. Het voordeel van de kettingsluiting is dat men de panelen ook op een oneffen terrein kunnen plaatsen. De veiligheidspaddockpanelen kunnen aan de wand bevestigd worden doormiddel van de aanschroefdeel.

Een voordeel van dit paneel met poort en voerplaats is de poort. De poort in vergelijking met de andere panelen met poort 10 cm breder en 20 cm hoger. Van dit paneel is de poort 120 cm breed en 240 cm hoog, waardoor u gemakkelijk met u paard of pony samen door 1 deur kunt.

De buisafstanden zijn volgens de richtlijnen van de Duitse Ministerie van Voedsel en Landbouw (BMEL). Door de kleine ruimte van 5 cm tussen de onderste 5 spijlen en vanaf de 5de spijl is de tussen ruimte 32 cm, daardoor is de kans dat een paard of pony er in blijft hangen erg klein. Paarden en pony's kunnen zich niet bezeren aan scherpe randen, deze zijn namelijk afgewerkt zodat ze daar niet bij kunnen komen. Het paddockpaneel is volledig gegalvaniseerd.

320271 Patura Veiligheispaddockpaneel

Een Patura kwaliteits product.

AantalKortingU bespaart
10 5% Tot € 119,60
20 10% Tot € 478,40

Trusted Shops Reviews