Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Schrikdraadapparaat P8000 Tornado Power Bekijk groter

Schrikdraadapparaat P8000 Tornado Power

P145910

€ 2.075,00 incl. btw

Patura P8000 schrikdraadapparaat

Het sterkste Patura schrikdraadapparaat voor extreme afrasteringen. Met Delta Pulse Technologie, actieve vermogensaanpassing en separate afstandbediening mogelijk.

  • Laadenergie (Joule): 21
  • Max. impulsenergie: 15
  • Nullastspanning (Volt): 11800
  • Spanning bij 500 Ohm (Volt): 10900
  • Verbruik: 20 Watt

Welk schrikdraadapparaat heb ik nodig

Meer details

Patura P8000 Tornado Power

Een technologische revolutie voor schrikdraadapparaten

Sinds 2010 mogen alleen afrasteringsapparaten met een maximum van 15 Joule impulsenergie in Europa worden verkocht.Door de intensieve ontwikkelingswerk en uitgebreide praktijktesten, heeft Patura een volledig nieuwe technische oplossing gevonden, die een zeer sterke vermogenssprong bij de rasterspanning mogelijk maakt. Met 15 Joule impulsenergie bereikt het nieuwe Patura P8000 schrikdraadapparaat een gelijke of zelfs hogere rasterspanning dan zijn voorganger met 37 Joule. Door extreme efficiëntie wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van geïsoleerde power supply (IPC), die voor het eerst bij de afrasteringsapparaten werden gebruikt. 

Nieuwe stroomverzorging bij de schrikdraadapparaten
Bij P8000 Tornado is wettelijke voorgeschreven isolatie tussen de afrastering en de stroomvoorziening van de tranformator in de stroomvoorziening verplaatst. De energie-overdracht vindt plaats volgens het principe van inductieve elektromagnetische koppeling. Deze innovatieve, geïsoleerde stroomvoorziening (Ipc: Isolated Power Coupling) is de eis voor een aanzienlijke verhouding van de efficiëntie in de elektronica. Speciaal door lagere weerstand in de transformator en de output circuits wordt bereikt dat de spanning van het raster zelf onder extreme belasting hoog blijft.

Bij dit schrikdraadapparaat wordt het gebruik van de Patura grondkabel aluminium 2,7 mm geadviseerd.

Patura schrikdraadapparaat P8000 Tornado Power 145910
Een Patura kwaliteits product.

Trusted Shops Reviews