Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Zijvleugel voor hindernissen met geïntegreerd sleutelgatprofiel Bekijk groter

Zijvleugel met geïntegreerd sleutelgatprofiel

500350

€ 159,95 incl. btw

Aanleunhek voor hindernissen met geïntegreerd sleutelgatprofiel 

  • De buitenkant van de zijvleugels is in het wit.
  • De spijlen van de zijvleugels zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren: wit, geel, groen, blauw, rood, bruin, paars, roze, zilver en goud.
  • De zijvleugels hebben een geïntegreerd sleutelgatprofiel

Prijs is per zijvleugel

Meer details

Zijvleugels met geïntegreerd sleutelgat profiel

Deze kunststof zijvleugels hebben een sleutelgatprofiel, waardoor de gewone en FEI goedgekeurde lepels op deze zijvleugels passen. De buitenzijde van de zijvleugels is wit, voor de spijlen kan tussen 10 verschillende kleuren worden gekozen: wit, geel, groen, blauw, rood, zwart, paars, roze, zilver en goud.

De zijvleugels zijn uitgevoerd in een hoogwaardige UV-bestendige kunststof. In combinatie met de springbalken, welke verkrijgbaar zijn in 10 kleuren, kan men de hindernissen geheel naar eigen wens samenstellen.

De zijvleugels zijn uitgevoerd met verzinkte metalen voet, de uiteinden zijn voor de veiligheid uitgevoerd met kunststof doppen. Dit vermindert het risico op blessures bij ruiter en paard bij valpartijen.

Zijvleugels voor hindernis parcours

De zijvleugels zijn niet zwaar en daarom handig om snel een parcours op te bouwen. Door de vele kleur-mogelijkheden zet men een uitdagend parcours op voor training of de wedstrijden.

Trusted Shops Reviews