Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Vierkante aluminium cavaletti set van 4 Bekijk groter

Vierkante aluminium cavaletti set van 4

1000351

€ 117,50 incl. btw

Aluminium cavaletti set van 4 stuks

Maat: 50 cm x 50 cm


Door de cavaletti te draaien kan men de hoogte van de hindernisbalken veranderen in 6 cm, 20 cm en 34 cm

Geschikt voor ronde balken met een diameter tot 10 cm
Stapelbaar

Levering zonder de hindernisbalken

Prijs is per 4 aluminium cavaletti

Meer details

Aluminium Cavaletti

De Aluminium cavaletti's zijn praktisch, stevig en licht van gewicht. Doordat de cavaletti's van aluminium zijn, zijn ze weerbestendig en kunnen ze elk seizoen buiten blijven liggen. Ze zijn makkelijk te vervoeren en nemen weinig ruimte in beslag. De hoeken zijn afgerond om de kans op letsel kleiner te maken.

Met vier cavaletti's in deze set kan men 2 complete cavaletti's maken voor het vloerwerk, gymnastiek- en springtraining voor paarden en pony's.

Niet alleen grote paarden maar ook pony's profiteren op veel manier van de reguliere cavaletti training. Je pony heeft verschillende taken.

Over de balken heen lopen met uw paard of pony zal uw paard op de volgende manieren trainen: met strekken, de nek laten hangen, meer aandacht geven aan het dichterbij of ruimere stappen uit elkaar plaatsen. Deze training bevordert de spiergroei en vereist ook mentaal werk voor je paard of pony.

Bij deze aluminium cavaletti kan men de kunststof springbalken van 1,75 m of 3,00 m, met of zonder houten kern bij bestellen. 

Trusted Shops Reviews