Informatie Nedlandic

Ontdek de unieke voordelen van Nedlandic

Bij onze winkel zijn we gespecialiseerd in hoogwaardig kunststof hindernismateriaal, Cavaletti materiaal, opstaphulpen, dressuurpistes en agrarische benodigdheden. Of je nu een paardensportliefhebber, werkzaam in de agrarische sector of een recreatieve ruiter bent, ons uitgebreide assortiment biedt alles wat je nodig hebt. Ontdek op onze website meer over onze producten en waarom we de ideale keuze zijn voor jouw behoeften.

Onze focus ligt op duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak, waardoor we de ideale keuze zijn voor zowel professionals als recreatieve gebruikers. Ontdek onze producten en ervaar de voordelen van winkelen bij onze winkel voor al je paardensport- en agrarische producten.

Kwaliteit en duurzaamheid:
We hechten veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. We werken smet hoogwaardige materialen. Elk product dat we aanbieden, is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Hierdoor kun je met vertrouwen winkelen en genieten van duurzame producten die lang meegaan.

Klantgerichte service:
Bij Nedlandic staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden, vanaf het moment van het plaatsen van je bestelling tot aan de aftersales-ondersteuning. Ons vriendelijke en professionele klantenserviceteam staat klaar om je vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en je een vlotte en plezierige winkelervaring te bieden.

Veilige en gemakkelijke winkelervaring:
We begrijpen dat online winkelen veilig en gemakkelijk moet zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze website een veilige en gecodeerde betaalomgeving biedt, zodat je met een gerust hart kunt afrekenen. Bovendien hebben we een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface ontwikkeld, waardoor je moeiteloos door onze producten kunt bladeren, eenvoudig kunt bestellen en snel kunt afrekenen.

Snelle verzending en retourbeleid:
We weten hoe belangrijk het is om je bestelling snel te ontvangen. Daarom streven we ernaar om je producten zo snel mogelijk te verzenden, zodat je er snel van kunt genieten. Bovendien hebben we een duidelijk en flexibel retourbeleid, waardoor je moeiteloos een artikel kunt retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet.

U kunt uw bestelling ook afhalen of ons magazijn bezoeken binnen onze reguliere openingstijden. 

Bij Nedlandic onderscheiden we ons met onze unieke voordelen. Met ons brede assortiment, focus op kwaliteit en duurzaamheid, klantgerichte service, veilige en gemakkelijke winkelervaring, evenals snelle verzending en retourbeleid, willen we je de beste winkelervaring bieden. Wij zijn er trots op dat we een webshop zijn waar je op kunt vertrouwen en waar je met plezier kunt winkelen. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van winkelen bij Nedlandic!

Contactgegevens:
Voor informatie en advies kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Telefoon: 0342-444585
Mobiel (whatsapp ook mogelijk): 06-24851301
Email: info@nedlandic.com

KvK nummer: 09143517
BTW-nummer: NL813376373B01

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur
Zondag en feestdagen gesloten

Bekijk ook onze bedrijfsvideo dit geeft een goed beeld over het hindernismateriaal.

Nedlandic Quality Horse Supplies