Productgroepen

Onze producten

Bekeken producten

Set van 10 zachte blauw en gele paardentrainings balken Bekijk groter

Set van 10 zachte blauw en gele paardentrainings balken

150100

€ 385,00 incl. btw

Set van 10 Hindernisbalken soft voor paardentrainingen

Ideaal als grondbalken bij hindernissen, voor grondwerk bij de training van de paarden.

De hindernisbalken zijn verkrijgbaar in geel & blauw.

Kleur: Kan afwijken van afbeelding

Afmeting:
300 x 10 x 10cm (LxBxH)

De kleuren kunnen bij opmerkingen worden opgegeven in de bestel procedure

Bijvoorbeeld: 5x blauw, 5x geel of 10x geel

Meer details

Zachte hindernisbalk

De zachte hindernis balk is een balk met vele mogelijkheden. Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, maar voor de blauw en geel paardentraining wordt alleen geel en blauw gebruikt. De vrolijke kleuren van de softe hindernisbalken van Nedlandic fleuren elke training op. Kleur: Kan afwijken van afbeelding

Voordelen van deze zachte hindernisbalken

Door de flexibiliteit van de balken zijn ze in elk gewenste vorm te leggen, dit is voor grondwerk een ideale uitkomst. Met de balken kunt u bochten creëren om de buigzaamheid van het paard te ontwikkelen of door de balken in een vierkant te leggen kunt u bij het grondwerk oefenen het paard alleen stil te laten staan.

Het komt bij oefeningen vaak voor dat de paarden de balken raken, met deze balken is dat geen probleem. Het sterke materiaal is hier tegen bestand.

Als u een aantal balken op elkaar stapelt, vormen de balken een klein sprongetje, voor paarden die nog moeten leren springen is dit materiaal ideaal. 
Ze krijgen minder snel een blessure door het zachte materiaal, maar leren toch om te gaan met de balken.

Blauw en geel paardentraining:

De felle kleuren geel en blauw zijn erg geschikt om de concentratie van het paard te verbeteren. Door de kleuren blauw en geel te gebruiken, wordt de spieropbouw en de bewegingscoördinatie van de paarden verbeterd, door gebruik te maken van deze hersengymnastiek. Door het zachte materiaal worden blessures sneller voorkomen.

Het parcours is snel uitgezet met deze zachte balken. Door het lichte materiaal kunt u meerdere balken tegelijk meenemen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk te hanteren voor kinderen.

Trusted Shops Reviews