Productgroepen

Onze producten

Drinkbakken schapen & geiten Er zijn 25 producten.

Nedlandic is leverancier van een uitgebreid assortiment drinkbakken, van de bekende leveranciers Suevia, La Buvette maar ook JFC.
In dit uitgebreide assortiment zijn ook drinkbakken te vinden die speciaal voor geiten en schapen geschikt zijn. Ook een schaap en een geit hebben elke dag voldoende vers drinkwater nodig. De drinkbakken van Nedlandic zijn hier uitermate geschikt voor. Lees meer

Toont 1 - 25 uit 25 items

De drinkbakken in het assortiment van Nedlandic voor schapen en geiten, zijn geschikt voor professionele schapen- en geitenhouderijen. Ook zijn de drinkbakken geschikt voor hobbyboeren en particulieren die enkele geiten of schapen hebben. De drinkbakken zijn kunnen van kunststof zijn of geëmailleerd.

Bij de keuze van een waterbak voor schapen of geiten, is het belangrijk om te kijken waar de waterbak komt te hangen. Wanneer dit niet op een vorstvrije plaats is, is het verstandig om te kiezen voor een verwarmende drinkbak. Daarnaast kan er worden gekozen voor een rondpompsysteem, welke het water in de leidingen vorstvrij houdt. Het water bevriest hierdoor niet en zo hebben de geiten of schapen ook in de winter beschikking tot vers stromend water uit de waterbak.

Ook heeft men de keus uit een drinkbak met een vlotter, deze wordt bij een laag niveau automatisch bijgevuld. Hierdoor is het voor schapen en geiten makkelijker om te leren drinken uit deze waterbak. Bij een ventieldrinkbak moeten de schapen of geiten zelf met hun neus tegen het ventiel aandrukken om er water uit te laten komen.

Het is ook belangrijk ook rekening te houden met het aantal schapen of geiten, omdat een drinkbak geschikt is voor een bepaald aantal dieren. Wanneer er genoeg drinkbakken zijn, zullen alle dieren voldoende kunnen drinken.

Wilt u advies bij de juiste keuze voor de drinkbak van uw geiten of schapen? Wij helpen u graag.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen