Kunststof Cavaletti

Nedlandic Cavaletti blok: Veiligheid en veelzijdigheid in één

Nedlandic Cavaletti blok, vervaardigd uit hoogwaardig zwart kunststof en uitgevoerd met het Nedlandic logo. Dit veelzijdige blok biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een extra veiligheid voor zowel spring- als dressuurtrainingen doordat het hele blok compleet afgesloten is. Een paard kan er niet in terecht komen met zijn benen.

Met vier verschillende hoogtes - 15 cm, 22 cm, 38 cm en 44 cm - stelt het Nedlandic Cavaletti Blok je in staat om de training aan te passen aan de behoeften van jouw paard of pony. Of je nu werkt aan sprongkracht, coördinatie of dressuuroefeningen, deze variabele hoogtes bieden eindeloze mogelijkheden in je training. 

Een opvallend kenmerk van het Nedlandic Cavaletti blok is het volledig afgesloten ontwerp, waardoor een veilige omgeving wordt gecreëerd voor zowel ruiter als paard. Deze eigenschap minimaliseert het risico op verwondingen.

Of je nu een ervaren ruiter bent of net begint met trainen, het Nedlandic Cavaletti Blok biedt de stabiliteit en duurzaamheid die je nodig hebt. Het zwarte kunststof materiaal is niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Je kunt gemakkelijk de hindernisbalk optillen en het Cavaletti blok ronddraaien. Een groot voordeel: je afstand blijft daardoor altijd het zelfde.

Kunststof Cavaletti
Kunststof Cavaletti
Op voorraad
Kunststof cavaletti met logo Nedlandic

Kunststof Cavaletti 
Afmeting Cavaletti: 47 cm x 47 cm
Te gebruiken op vier hoogtes: 15 cm, 22 cm, 38 cm en 44 cm
!!Geschikt voor een hindernisbalk met een diameter van 9,4 cm!!
Per stuk en exclusief toebehoren 

Ontwerp uw hindernisbalken in verschillende kleuropties en lengtes op www.hindernissen.shop.