Voerbakken

Voerbakken of ook wel voederbakken, Diverse soorten voederbakken in kunststof of metaal. De metalen voederbakken zijn zwaar uitgevoerd en geheel verzinkt voor een lange levensduur. Er zijn voerbakken voor in de stallen maar ook voerbakken die handig in de paarden trailer zijn te bevestigen. Als men de paarden op weg naar een concours of op een concours wil bijvoeren zijn deze zeer handig. Ook voerbakken voor koeien, schapen en geiten. Een voerbak voor wandmontage of om aan een hek te hangen, maar ook voerbakken met een metalen onderstel welke vrijstaand in de weide of de stal gebruikt kunnen worden.

Verschillende soorten voerbakken

Bij Nedlandic vindt u diverse soorten voederbakken in kunststof of metaal. De metalen voederbakken zijn zwaar uitgevoerd en geheel verzinkt voor een lange levensduur en zijn daardoor ook weerbestendig. We hebben verschillende soorten voederbakken. Zo hebben we een voerbak voor wandmontage of om aan een hek te hangen, maar ook bakken met een metalen onderstel welke vrijstaand in de weide of de stal gebruikt kunnen worden.

Ons voederbakken zijn:

  • duurzaam door het stevige materiaal
  • aangepast op elk soort dier
  • voordelig
  • in vele soorten en maten verkrijgbaar

De bakken zijn er in diverse afmetingen en maten. Er zijn bakken om in een hoek van de paardenstal te monteren of op de rechte zijde. Bijna elke voerbak is uitgevoerd met een anti morsrand en een dop in de onderzijde van de voederbak om deze gemakkelijk te reinigen. De kunststof voerbakken hebben geen scherpe randen. 

Voerbakken paarden

Voerbakken paarden kopen? We hebben een ruim assortiment aan voerbakken voor paarden. De voerbakken speciaal voor paarden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor in de stal hebben wij verschillende soorten en maten die geschikt zijn voor zowel pony’s als paarden. Mocht u een voederbak zoeken voor in de stal of in de paardentrailer, dan vindt u in ons assortiment gegarandeerd de geschikte voerbak voor uw paard. Handig op te hangen in een hoek of bijvoorbeeld een hek.

Wanneer u een losse voerbak voor transport of voor in de weide zoekt, kunt u deze ook vinden bij Nedlandic. Deze bakken zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze licht in gewicht zijn en dus makkelijk mee te nemen. We hebben verschillende maten transportbakken. Deze zijn zeer handig wanneer men de paarden op weg naar een concours of op een concours wil bijvoeren.

Ook voor veulens kunt u bij Nedlandic terecht. Wij hebben speciale veulenvoerbakken in ons assortiment. Deze voederbakken zijn voorzien van spijlen zodat alleen het veulen bij de brokken kan komen en de moeder er niet bij kan. 

Voerbakken schapen 

In het assortiment voerbakken schapen vindt u zowel voederbakken voor grote en kleine schapen. De schapen voederbakken voor in de weide of voor in de stal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er in elke ruimte een gepaste oplossing is. Onze kunstof schapen voederbakken zijn van goede kwaliteit en makkelijk te reinigen. 

Voor lammeren hebben wij in ons assortiment voederautomaten. De opening van deze automaten zijn verstelbaar, waardoor de voederautomaat aan de grootte van de lammeren aangepast kan worden. Moederschapen kunnen niet aan het krachtvoer komen met deze voederautomaat. 

Voerbak koeien

Naast de paarden en schapen voerbak kunt u ook bij ons terecht voor een voederbak koeien. De meeste bakken zijn voorzien van een stop, waardoor u de bak niet hoeft te kiepen om hem te legen. Deze voederbakken zijn bestemd tegen de harde stoten van koeien. 

Voertrog en standaard

Tussen onze voederbakken kunt u ook diverse soorten voertroggen vinden. Daarnaast hebben wij ook een voertrog standaard in ons assortiment. De voertroggen zijn te verkrijgen in verschillende maten. Verder kunt u ook kiezen voor een voertrog met veiligheidsstang, zodat dieren er niet in kunnen vallen. 

Contact over voerbakken

Wanneer u opzoek bent naar een voerbak, voeremmer, voederautomaat of voertrog, dan kun je terecht bij Nedlandic! Weet u niet welke voederbak u moet kiezen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw