Weide afrastering

Wij leveren het complete assortiment artikelen voor elektrische weide afrastering van Patura. Patura staat bekent door de hoge kwaliteit, maar toch zeer gunstige prijzen.

Plaatsing weide afrastering

Een goed geplaatste schrikdraad omheining is van het grootste belang. Een goede omheining plaatsen houdt vaak meer in als een schrikdraad apparaat kopen en wat schriklint of schrikdraad. Het is van belang dat alles op de juiste wijze gemonteerd en aangelegd wordt, zodat men rond de hele weide een goede spanning op de schrikdraad heeft, ook de aarding is van het grootste belang. Welk schrikdraad apparaat heeft men nodig, gewoon elektrisch 230 volt of liever een batterij schrikdraadapparaat, en voor welke sterkte kiest u.

Diverse mogelijkheden in schrikdraad

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in schrikdraad of schriklint, niet elke schrikdraad is geschikt voor elk dier, gebruikt men het verkeerde schrikdraad en heeft men niet de juiste spanning op de draad dan kan dit tot ernstige verwondingen lijden bij de dieren. Elektrische omheining voor paarden, koeien of een compleet wild raster opzetten met de diverse schrikdraad apparaten. Voor elk doel is er een passend schrikdraad apparaat, of het voor een kleine weide of voor een gebied met vele hectares is, u vindt voor elke afrastering de juiste materialen. Schrikdraad afrastering om de dieren in de weide te houden of juist wild buiten de akkers of uw terrein te houden.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw