Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Springbalken Er zijn 17 producten.

De kunststof springbalken zijn leverbaar met of zonder houten kern, en in 3 verschillende lengtes 175 cm, 300 cm en 350 cm. De kunststof hindernisbalken zijn verkrijgbaar in 10 kleuren. Lees meer

Toont 1 - 17 uit 17 items

Springbalken zijn er in diverse soorten en maten. De springbalken of ook wel hindernisbalken zijn leverbaar in kunststof zeer licht in gewicht, geschikt voor het springen met kleine pony`s. De lichtgewicht springbalken - hindernisbalken kunnen ook toegepast worden bij de cavaletti blokken. Lichtgewicht springbalken zijn leverbaar in 175cm of 300cm. Voor het gebruik bij hindernissen en voor paarden zijn deze springbalken minder geschikt.

Ons springbalken advies

Hiervoor adviseren wij de kunststof springbalken met een houten kern, het meest verkocht zijn de 3 meter springbalken, maar ook wel de 3,5 meter hindernisbalken. De springbalken van kunststof gevuld met een houten balk, zijn voor iedere springruiter geschikt. Deze springbalken zijn geschikt voor de hindernissen in het hindernisparcours thuis of bij wedstrijden. De kunststof springbalk met houten kern raden wij ook aan bij de cavaletti blokken, wanneer deze gebruikt worden voor paarden Voordelen van de springbalken: geen onderhoud, lange levensduur. De springbalken kunnen zomer en winter buiten blijven. De kunststof van de springbalken is geheel op kleur gemaakt. Je hoeft dus geen springbalken meer te schilderen.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen