Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Staanders en zijvleugels Er zijn 9 producten.

De springstaanders en de zijvleugels voor de hindernissen zijn samengesteld uit kunststof met een metalen voet. De springstaanders en de zijvleugels zijn licht maar zeer stabiel. Wilt u een luxere springstaander dan kunt u kiezen voor de zijvleugels bij de hindernis. De springstaanders en de zijvleugels zijn leverbaar in 10 kleuren om de hindernissen met gevarieerde kleuren samen te stellen. Deze 10 kleuren kan men bij de zijvleugels ook combineren. Hierdoor zijn de zijvleugels leverbaar in 90 verschillende kleuren combinaties.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen

Lees meer
Toont 1 - 9 uit 9 items

Veilige springstaanders en zijvleugels

Veilige staanders zonder uitstekende delen. Als extra veiligheid hebben al onze springstaanders en zijvleugels een kunststof dop aan het uiteinde van de metalen voet, dit geeft extra veiligheid voor ruiter en paard bij een val op de springstaanders of zijvleugels. Door de springstaanders of de zijvleugels in combinatie met de 10 kleuren van de springbalken kan men een parcours in alle gewenste kleuren samen stellen. Met de springstaanders of zijvleugels, in combinatie met de veiligheids-lepels, is het eenvoudig snel een springparcours op te bouwen.

Diverse soorten

De springstaanders en zijvleugels van Nedlandic zijn er diverse soorten. Zo zijn er kunststof springstaanders, staanders van aluminium en met een sleutelgatprofiel. Voor iedere gewenste situatie hebben wij de juiste oplossing. Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.