Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Scheermachines paard Er zijn 9 producten.

Hier vindt u al onze scheerapparaten voor uw paard of pony. Wij bieden u de volgende A merken aan: Aesculap, Heiniger en Econom. Wij bieden de traditionele scheerappaten met kabel aan, maar ook de nieuwe generatie snoerloze accuscheermachines voorzien van lithium-ionaccu's. Verder ook met een laag geluidsniveau, wat prettiger is voor uw paard en om hierbij extra stress en spanning te voorkomen. U kunt per scheerapparaat alle technische gegevens vinden wanneer u hierop klikt.  Lees meer

Toont 1 - 9 uit 9 items

U kunt meerdere redenen hebben om uw paard of pony (gedeeltelijk) te scheren. Normaal gesproken maakt een paard extra haren aan om zichzelf warm te houden, wanneer de dagen kouder en korter worden. Wanneer u een paard intensief traint, kan het voor zowel het paard als u zelf prettiger zijn om te scheren. Uw geschoren paard zal minder zweten en sneller afkoelen en opdrogen. Ook voor paarden met cushing (PPID) kan het prettig zijn om geschoren te worden, vanwege de extreem dichte wintervacht. 

U kunt uw paard geheel scheren, maar u kunt uw paard ook in meerdere modellen scheren. Een grotendeels of volledig geschoren paard, zult u moeten ondersteunen met dekens die warm genoeg zijn, omdat zij zichzelf niet warm genoeg kunnen houden. Een paard waarvan alleen een streep op de borst en onder de buik geschoren krijgt, kan normaal gesproken nog prima zonder deken blijven staan. Het blijft uiteraard belangrijk om op uw paard te letten, en de dekens aan te passen naar gelang hoe koud of warm het buiten is en door goed naar uw paard te blijven kijken. 


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen