Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Scheermachines runderen Er zijn 10 producten.

Hier vindt u onze scheerapparaten voor uw runderen en vleeskalveren. Wij bieden u de volgende A merken aan: Aesculap, Heiniger en Econom. Wij hebben de  nieuwe generatie snoerloze accuscheermachines voorzien van lithium-ionaccu's, maar ook de traditionele scheerappaten met snoer. Daarnaast hebben wij ook apparaten met een laag geluidsniveau, om onnodige spanning en stress te voorkomen. U kunt per scheerapparaat alle technische gegevens vinden wanneer u hierop klikt. Lees meer

Toont 1 - 10 uit 10 items

Koeien scheren gebeurt meestal wanneer de koeien op stal komen. Als ze dan niet geschoren worden, kan de koe haar warmte slechter kwijt en begint ze te zweten. Voordelen van uw koeien scheren zijn onder andere: verhogen van de hygiëne, ze voeren makkelijker warmte af waardoor ze een betere productie heeft. 

Kalveren worden meestal geschoren om ze beter te laten groeien, schimmel, schurft en luis kunnen minder goed op een geschoren huid ontwikkelen. Wanneer u zwetende kalveren heeft, is het risico op verkoudheden en longproblemen groter. Het beste is dan om uw kalveren over de rug te scheren. 

Ook voor keuringen worden koeien en kalveren getoilleteerd. Dit houdt in dat ze gewassen, geschoren en netjes gepoetst erbij staan om beoordeeld te worden door een vakjury.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen