Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Cavaletti-block Maxi Er zijn 6 producten.

Cavaletti block Maxi, de naam zegt het al: dit is de grootste variant van de cavaletti-blokken. Deze extra grote cavaletti blokken hebben door de grote afmeting en de vele mogelijkheden voor de plaatsing van de springbalken veel variatie in springmogelijkheden. De afmeting van het cavaletti block Maxi is 65cm x 45cm x 28cm. Door de afmeting en m...

Cavaletti block Maxi, de naam zegt het al: dit is de grootste variant van de cavaletti-blokken. Deze extra grote cavaletti blokken hebben door de grote afmeting en de vele mogelijkheden voor de plaatsing van de springbalken veel variatie in springmogelijkheden. De afmeting van het cavaletti block Maxi is 65cm x 45cm x 28cm. Door de afmeting en mede door het eigen gewicht van 5,5kg zijn de cavaletti blokken zeer stabiel en vallen niet snel om.

Mogelijkheden cavaletti-block Maxi

Ook is het mogelijk 2 springbalken naast elkaar te leggen zodat de overstap voor het paard breder wordt. De cavaletti blokken zijn te gebruiken voor een kleine sprong maar ook voor cavaletti lopen of longeren. Het cavaletti block Maxi is leverbaar in 4 kleuren.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen

Meer
Toont 1 - 6 uit 6 items