Productgroepen

Onze producten

Weidehekken Er zijn 14 producten.

Weidehekken - Landhekken - weidepoorten Leverbaar uit voorraad in veel afmetingen. weidehekken voor koeien paarden en schapen. De weidehekken zijn leverbaar in diverse lengtes van 2 meter tot 6 meter. De weidehekken zijn van gegalvaniseerd ijzer en hebben hierdoor een lange levensduur.  Lees meer

 • € 148,44 incl. btw

  Weidepoorten van Patura, gegalvaniseerdDe hekken zijn te bestellen in verschillende lengtes De prijs verschilt per maat weidehek, dit kan worden gezien wanneer de juiste maat wordt geselecteerd Landhekken op lengte verstelbaaar De weide hekken worden geleverd met scharnieren en sluitingEen Patura kwaliteits product.

  € 148,44 incl. btw
 • € 188,58 incl. btw

  Weidehek, landhek, weidepoortenDe weidehekken zijn verzinkt en hebben een lange levensduur Hoogte 1 meter, lengte van 3 tot 6 meter De hekken worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk De prijs verschilt per maat weidehek, dit kan worden gezien wanneer de juiste maat wordt geselecteerd 2 afgeronde hoeken aan de openingskant van het hekEen...

  € 188,58 incl. btw
 • € 291,40 incl. btw

  Schapenhekken, schapenhek met gaas Het Patura schapenhek is volledig gegalvaniseerd en hebben een zeer lange levensduur. De hoogte van het landhek voor schapen is 1 meter. De weidepoort voor schapen is te bestellen van 3 meter tot 6 meter. Wordt geleverd met alle hang- en sluitwerk. Met 2 zware verstelbare scharnieren en grendelsluiting. Een Patura...

  € 291,40 incl. btw
 • € 39,16 incl. btw

  Steunwiel van Patura voor vaste maat weidepoortenSteunwiel voor weidehek om de palen te ontlasten Een steunwiel aan het weidehek maakt het makkelijker om het weidehek te openen en te sluiten Compleet gegalvaniseerd Geschikt voor de vaste maat weidehekkenEen Patura kwaliteits product.

  € 39,16 incl. btw
 • € 39,16 incl. btw

  Steunwiel van Patura voor verstelbare weidehekkenSteunwiel om de palen te ontlasten Een Patura steun wiel aan het weidehek maakt het makkelijker om het hek te openen en te sluiten Compleet gegalvaniseerd Alleen geschikt voor de verstelbare Patura weidehekkenEen Patura kwaliteits product.

  € 39,16 incl. btw
 • € 21,30 incl. btw

  Patura grendelsluiting voor weidehekkenGemakkelijk met een slot af te sluiten Zeer effectieve gemakkelijke sluiting Voordeel is dat het hek op de sluiting rust zodat het weidehek niet aan 1 paal hangt Buisdiameter maximaal 33 mm Compleet gegalvaniseerd

  € 21,30 incl. btw
 • € 30,00 incl. btw

  Aanschroefbare schuifgrendel voor weidepoort of hekVoor het doorzwaaien van weidepoorten en afscheidingen of te gebruiken in plaats van de grendelsluiting Zwaar uitgevoerde schuifgrendel Gewicht 2,5 kgEen Patura kwaliteits product.

  € 30,00 incl. btw
 • € 66,55 incl. btw

  Overslag sluiting, verbindingsstuk, overgooisluiting voor 2 weidepoorten Voor dubbele verstelbare weidepoorten Om 2 weidepoorten in het midden te sluiten. Inclusief alle montage onderdelen. Maximale buisdiameter 35 mm.Een Patura kwaliteits product.

  € 66,55 incl. btw
 • € 66,55 incl. btw

  Overslag sluiting, verbindingsstuk, overgooisluiting Voor dubbele vaste weidepoorten. Om 2 weidepoorten in het midden te sluiten. Inclusief alle montage onderdelen. Maximale buisdiameter 55 mm Een Patura kwaliteits product.

  € 66,55 incl. btw
 • € 39,91 incl. btw

  Vastzetpen van Patura voor weidehekkenOm de weidehekken vast te zetten Speciaal aan te bevelen bij dubbele hekken Bij het openen van 1 poort blijft de ander op zijn plaats Compleet gegalvaniseerdEen Patura kwaliteits product.

  € 39,91 incl. btw
 • € 27,25 incl. btw

  Tussenruimte veiligheidsstang van PaturaOm de ruimte tussen het weidehek en de paal op te vullen. Voorkomt dat dieren aan de scharnierzijde met de benen tussen hek en de paal komen vast te zitten. Compleet gegalvaniseerd Inclusief verlengbuis en veiligheidspennen

  € 27,25 incl. btw
 • € 37,35 incl. btw

  Afstandisolator van Patura voor weidehekVoorkomt dat dieren tegen de hekken aan gaan staan Inclusief alle bevestiginsonderdelenEen Patura kwaliteits product.

  € 37,35 incl. btw
 • € 67,84 incl. btw

  Paal voor weidehek Afmeting: 8 cm x 8 cm x 200 cm Gaten voor de scharnieren en de sluiting zijn voorgeboord. Prijs is per stuk. Een Patura kwaliteits product.

  € 67,84 incl. btw
 • € 214,10 incl. btw

  Elektrische doorrijpoort De elektrische doorrijpoort bestaat uit 2 geleidende glasvezelstaven, 2 scharnieren en geïsoleerde aansluitkabel. De doorrijpoort heeft een geïsoleerde greep voor handbediening. Een Patura kwaliteits product.

  € 214,10 incl. btw
Toont 1 - 14 uit 14 items

Ook de bijpasende palen om de weidehekken aan te bevestigen zijn leverbaar. Er zijn weidehekken met vaste afmetingen, maar ook weidepoorten welke verstelbaar zijn, deze hebben een meter verstelbaarheid, dit betekent dat het weidehek 2 tot 3 meter geschikt is voor een opening van 2 tot 3 meter, omdat het hek langer of korter kan worden gemaakt. Voordeel hiervan is dat het weidehek altijd passend is zonder de palen te verzetten. Ook zijn er weidepoorten leverbaar voor schapen, deze zijn aan de onderzijde uitgevoerd met schapen gaas. Ieder landhek, weidehek wordt standaard geleverd met 2 scharnieren en een handige sluiting. De landhekken zijn door de verstelbare scharnieren eenvoudig recht te hangen. De sluiting van het landhek is eenvoudig met een slot af te sluiten. Alle landhekken zijn volledig verzinkt voor een lange levensduur. Of het weidehek nu nodig is voor de weide of het afsluiten voor van het erf, bij ons vind u altijd het geschikte hek. Wij hebben altijd een groot aantal hekken op voorraad. Hekken van 1,3 meter tot hekken van maar liefst 6 meter. Voor elk weidehek zijn er ook diverse accesoires, zoals een overslag sluiting wanneer men 2 hekken gebruikt, een vastzet pin voor het weidehek of een wiel. Ook de palen voor de weidehekken zijn leverbaar, metalen gegalvaniseerde palen waar de gaten al zijn voorgeboord, of men kan ook kiezen voor een spoorbiels om het weidehek aan op te hangen. Voor advies voor de juiste keus weidehek kunt u ons altijd bellen.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen