Productgroepen

Onze producten

Drinkbakken  

Drinkbakken en waterbakken, zeer uitgebreid assortiment voor paarden,koeien, stieren, schapen en geiten. Te verkrijgen zijn waterbakken met vlotter of drinkventiel. Drinkbakken voor hoge druk, te gebruiken in stallen met waterleiding, maar ook lage druk waterbakken voor in de weide, te gebruiken met een watertank als er geen waterleiding bij de weide is. Lees meer

Rondpomp-systeem bij drinkbakken

Diverse drinkbakken zijn ook te gebruiken met een rondpomp-systeem, zodat de dieren ook in de winterdag altijd water hebben. Ook baldrinkbakken vorstvrij voor grotere groepen dieren. Ook voor de weide zijn er vorstvrije drinkbakken te leveren, vraag naar de mogelijkheden. Alle onderdelen zijn los bij te bestellen. Op de informatie pagina's is een heleboel informatie te vinden om de juiste soort drinkbak te bestellen, ook vind men hier informatie over installatie en bevestiging.

Drinkbak voor uw paard, koe of schaap

Of het nu gaat over schapen, koeien of paarden uw dier moet drinken. Het is daarom belangrijk dat u de juiste drinkbak voor uw dier kiest. Op onze site hebben wij een aantal richtlijnen voor drinkbakken paard en drinkbakken koe en schaap. Het is belangrijk om de drinkbakken op de goede hoogte te hangen. Deze is voor ieder dier anders, zo heeft de koe een hogere drinkbak nodig dan een paard.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen