Productgroepen

Onze producten

Vorstvrije drinkbakken Er zijn 20 producten.

In een koude periode wilt u ook uw dieren van water voorzien, daarom zijn er diverse drinkbakken ontworpen die bij vorst niet bevriezen.Hierdoor beschikken de paarden en koeien ook bij vorst over vers drinkwater. De drinkbakken zijn zowel buiten als in de stallen te gebruiken. Door de vorstvrije drinkbakken te kiezen komt u zonder de problemen van bevroren drinkbakken de winter door.
Er zijn verschillende manieren om de leidingen en de drinkbakken vorstvrij te houden.
U kunt kiezen voor: Lees meer

Toont 1 - 20 uit 20 items

Geisoleerde baldrinkbakken

De geïsoleerde baldrinkbakken zijn geschikt voor diverse dieren zoals paarden koeien en stieren.
De baldrinkbak kan op de waterleiding worden aangesloten, het leiding water helpt tevens voorkomen dat de baldrinkbakken bevriezen. Aan de bovenzijde zorgen de ballen er voor dat de kou niet naar binnen komt aan de onderzijde de aardwarmte. Hierdoor zijn de baldrinkbakken vorstvrij tot zeer lage temperaturen. Vulling d.m.v. een vlotter. De baldrinkbakken zijn er met 1 bal of voor grotere groepen dieren met meerdere ballen. De wateraanvoer dient vorstvrij te zijn.
U hebt voor deze drinkbakken geen elektrische verwarming o.i.d. nodig

of

Verwarmde drinkbakken

Voorzie uw dieren ook bij vorstperiodes van vers drinkwater, voorkom bevriezing van drinkbakken. Door verwarmde drinkbakken te gebruiken hebben uw paarden, koeien, schapen, geiten enz. altijd de beschikking over vers drinkwater. De drinkbakken zijn elektrisch verwarmd hiervoor wordt een 24 volt transformator gebruikt, zodat er geen gevaar is als een leiding beschadigd is of aangevreten wordt. De verwarming van de drinkbakken kan automatisch ingeschakeld worden d.m.v. een thermostaat.

In combinatie met de verwarmde drinkbakken wordt vaak een rondpompsysteem gebruikt om de waterleidding vorstvrij te houden.


Wilt u advies voor de juiste keus drinkbak dan helpen we u graag.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen