Productgroepen

Onze producten

Kruiwagens Er zijn 25 producten.

Bent u op zoek naar een kruiwagen? Nedlandic heeft de geschikte kruiwagen voor iedere gelegenheid. Met het uitgebreide assortiment en de hoge mate van kwaliteit die Nedlandic nastreeft, weet u dat u bij Nedlandic goed zit voor uw kruiwagen. Lees meer

Toont 1 - 25 uit 25 items

Soorten kruiwagens

Het assortiment kruiwagens is groot bij Nedlandic. Met diverse maten en soorten vindt u altijd de kruiwagen die bij u past. Zo zijn er kruiwagens met een normaal formaat maar ook extra grote kruiwagen. De grote kruiwagens hebben meer volume, door het extra volume zijn dit ideale stalkruiwagens voor het mesten van de stallen. Naast het verschil in grote kan er ook gekozen worden voor één of twee wielen. De tweewielige kruiwagens zijn ideaal voor een zwaar geladen vracht. Door de dubbele wielen staat de kruiwagen stabieler en valt deze minder snel om. Daarnaast zijn er nog de kruiwagens waarvan men de bak kan kiepen.

Kruiwagens van de beste kwaliteit

De kruiwagens zijn uitgevoerd met sterke kunststof bakken en een gegalvaniseerd metalen frame. Door deze combinatie heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit kruiwagens.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen