Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Weidehekken Er zijn 13 producten.

Weidehekken - Landhekken - weidepoorten. De weidehekken zijn uit voorraad leverbaar en in verschillende metingen. Weidehekken voor koeien paarden en schapen. De weidehekken zijn leverbaar in diverse lengtes van 2 meter t/m 6 meter.  Lees meer

Toont 1 - 13 uit 13 items

Er zijn weidehekken met vaste afmetingen, maar ook weidepoorten met verstelbare afmeting zijn, deze hebben een meter verstelbaarheid, dit betekent dat het weidehek 2 tot 3 meter geschikt is voor een opening van 2 tot 3 meter, omdat het hek langer of korter kan worden gemaakt. Voordeel hiervan is dat het weidehek altijd passend is zonder de palen te verzetten.

Schapen weidehekken

Ook zijn er weidepoorten leverbaar voor schapen, deze zijn aan de onderzijde uitgevoerd met schapen gaas. Ieder landhek, weidehek wordt standaard geleverd met 2 scharnieren en een handige sluiting. De landhekken zijn door de verstelbare scharnieren eenvoudig recht te hangen. De sluiting van het landhek is eenvoudig met een slot af te sluiten. Alle landhekken zijn volledig verzinkt voor een lange levensduur. Alle weidehekken zijn directuit voorraad leverbaar.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen