Productgroepen

Onze producten

Hooinet slowfeeder Er zijn 16 producten.

Hooinetten en slowfeeders voor paarden en pony's

Een fijnmazig hooinet is uitermate geschikt om uw paard of pony langer bezig te houden met het voer en ervoor te zorgen dat zij kleinere porties tegelijk eten. De hooinetten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met diverse maaswijdtes. Handig voor onderweg in de trailer of om op te hangen in de stal. Een hooinet is speciaal ontworpen om het dier langer bezig te laten zijn met het voedsel. Door het gebruik van een hooinet eet uw paard of pony kleinere porties en heeft het hierdoor minder verveling in de stal of op de weide. Door minder verveling kunnen stalondeugden worden voorkomen. Een hooinet wordt ook wel slowfeeder genoemd. Het doet zijn naam eer aan het geen waar de slowfeeder voor bedoeld is. Lees meer

 • € 39,95 incl. btw

  Slowfeeder Deze slowfeeder is leverbaar met mazen van 3cm en 4,5cm of 6cm. Bij optie kiest u de gewenste maaswijdte. De rand van dit hooinet is rondom afgezet met zwart band en voorzien van 4 ogen voor de bevestiging. Afmetingen: 100cm x 100cm (B x H) Materiaal is knooploos P/P

  € 39,95 incl. btw
 • € 64,95 incl. btw

  Slowfeeder Deze slowfeeder is leverbaar met mazen van 3cm. en 4,5cm of 6cm. Bij optie kunt u de maaswijdte kiezen.De rand van de slowfeeder is rondom afgezet met zwart band en voorzien van 4 ogen voor de bevestiging. Afmetingen: 150cm x 100cm (B x H) Wij gebruiken als materiaal knooploze P/P , dit voor de paarden en pony's het meest geschikte...

  € 64,95 incl. btw
 • € 59,95 incl. btw

  Slowfeeder hooinet Het hooinet is leverbaar met mazen van 3cm en 4,5cm of 6cm. Bij de optie kunt u kiezen welke maat mazen u wilt hebben. De rand is rondom afgezet met zwart band en voorzien van 4 ogen voor de bevestiging. Door de ogen in versterkte zwarte rand is de slowfeeder gemakkelijk op te hangen.Afmetingen: 200cm x 100cm (B x H) Materiaal:...

  € 59,95 incl. btw
 • € 29,95 incl. btw

  Hooinet Small voor het bijvoeren van hooiBreedte 70 cm Hoogte 100 cm Maaswijdte 3 x 3 cm, 4,5 x 4,5 cm of 6 x 6 cmInclusief sluitkoord aan de bovenkant.

  € 29,95 incl. btw
 • € 32,95 incl. btw

  Hooinet voor het bijvoeren van hooiBreedte 100 cm Hoogte 100 cm Maaswijdte 3 x 3 cm, 4,5 x 4,5 cm of 6 x 6 cmMet sluitkoord aan de bovenkant.

  € 32,95 incl. btw
 • € 37,95 incl. btw

  Haytube / hooinet Is leverbaar met een maaswijdte van 4 cm.  Met sluitkoord aan bovenzijde Afmetingen: 70cm x 100cm (B x H) Het hooinet is gemaakt van polyester garen die pvc gecoat is. Met een hoge breeksterkte van 4,5 ton per strekkende meter is dit hooinet nagenoeg onverwoestbaar. Hoge UV bestendigheid en geen vochtopname.

  € 37,95 incl. btw
 • € 35,95 incl. btw

  Hooinet LargeBreedte 150 cm Hoogte 70 cm Maaswijdte 3 x 3 cm, 4,5 x 4,5 cm of 6 x 6 cmMet sluitkoord aan de bovenzijde.

  € 35,95 incl. btw
 • € 80,10 incl. btw

  Ring voor voerbesparend hooinetEenvoudig hooinet over het hooi plaatsen Ten allen tijde direct inzetbaar Net eenmalig aan de Patura ring bevestigen ø 1,95 m 11 kg Geschikt voor een hooinet 360 x 360 cmEen Patura kwaliteits product.

  € 80,10 incl. btw
 • € 99,95 incl. btw

  Voederbesparend hooinet voor hooiruiven Extra groot hooinet voor hooiruif. Onze netten zijn 300 x 300cm dus ze passen beterGeschikt voor de vierkante hooiruiven en ronde voerruif van ⌀ 210 cm Afmetingen hooinet: 300 cm x 300 cm Maaswijdtes: 3 cm , 4,5 cm, 6 cm of 10 cm Inclusief bevestigingsmateriaal

  € 99,95 incl. btw
 • € 134,95 incl. btw

  Hooinet voor de hooiruiven XLGeschikt voor de hooiruiven XL Afmetingen: 360 cm x 240 cm Maaswijdtes: 3 cm, 4,5 cm en 6 cm Inclusief bevestigingsmateriaal Alleen geschikt voor paarden en pony's

  € 134,95 incl. btw
 • € 159,00 incl. btw

  Hooinet voor hooiruivenGeschikt voor de vierkante hooiruiven en voor het gebruik in combinatie met de frames voor hooinetten Afmetingen hooinet: 360 cm x 360 cm Maaswijdtes: 3 cm , 4,5 cm, 6 cm en 10 cm Inclusief bevestigingsmateriaal

  € 159,00 incl. btw
 • € 142,99 incl. btw

  Voerbesparend hooinet voor ronde balen hooi Hooinet voor ronde balen hooiMaaswijdte van 4,5 cm Voor hooibalen tot max. Ø 140 cm Hoogte 155 cm

  € 142,99 incl. btw
 • € 79,50 incl. btw

  Speciaal op maat gemaakt hooinet Passend bij de paardenruif ideaal. De hooinetten hebben een maaswijdte van 6cm.

  € 79,50 incl. btw
 • € 111,20 incl. btw

  Frame voor voerbesparend hooinetMakkelijk een hooinet over hooi plaatsen Ten allen tijde direct inzetbaar Net eenmalig aan het frame bevestigen Geschikt voor de vierkante hooiruiven 17 kg Geschikt voor een hooinet van 360 x 360 cm Grote balen, maximaal 1,40 mEen Patura kwaliteits product.

  € 111,20 incl. btw
 • € 129,49 incl. btw

  Frame voor voerbesparend hooinetGeschikt voor de hooiruiven XL van Patura Net eenmalig aan het frame bevestigen Makkelijk een hooinet over hooi plaatsen Ten allen tijde direct inzetbaar Gewicht frame: 17 kg Maat van het hooinet is afhankelijk van baalgrootteEen Patura kwaliteits product.

  € 129,49 incl. btw
 • € 204,95 incl. btw

  Voederbesparend hooinet voor hooiruiven Extra groot hooinet voor hooiruif. Onze netten zijn 440 x 320cm dus ze passen beterGeschikt voor de vierkante hooiruiven en ronde voerruif van ⌀ 210 cm Afmetingen hooinet: 440 cm x 320 cm Maaswijdtes: 3 cm , 4,5 cm, 6 cm of 10 cm Inclusief bevestigingsmateriaal

  € 204,95 incl. btw
Toont 1 - 16 uit 16 items

Waarom een hooinet of een slowfeeder gebruiken?

Wanneer paarden grotere porties tegelijk eten kunnen er problemen ontstaan en kan het paard ziek worden en last krijgen van maagzweren of koliek.
Als zij lang stil staan en veel eten kan dit problemen opleveren. Het is daarom belangrijk dat de kleine porties verdeelt over de gehele dag. Door middel van een hooinet kunt u hierop inspelen en zorgen dat uw paard kleine porties eet. Het hooinet biedt tevens een ideale mogelijkheid om uw paard of pony te voorzien van hooi in de trailer of op de vrachtwagen. Door hooi en/of kuil in een hooinet te doen, kunnen deze in het vervoersmiddel hangen en kan het paard genieten van eten tijdens het transport. Hierdoor zal het paard zich niet vervelen en wanneer u moet wachten op bijvoorbeeld een prijsuitreiking kan het paard rustig eten. Waar hooinetten allemaal wel niet goed voor zijn.

Welke hooinetten en slowfeeders zijn er te koop bij Nedlandic

Wij bieden diverse soorten hooinetten en slowfeeders aan, zo kunt u in de webwinkel terecht voor een grofmazig hooinet dan zijn de mazen van het hooinet bijvoorbeeld 6 x 6 cm of 10 x 10 cm, of een fijnmazig hooinet, dit zijn mazen van 3 x 3 cm of 4,5 cm x 4,5 cm. We hebben de hooinetten die eenvoudig zijn op te hangen met een koord in de stal van het paard of de pony, maar ook in de paddock of in een paddock paradise. Ook worden deze netten vaak in een slowfeeder bak gelegd. Daarnaast hebben we nog de slowfeeders met een zwarte band, deze hebben ogen om ze in de stal of de paddock op te hangen, vaak worden deze slowfeeders ook tussen 2 palen opgehangen. De hooinetten worden ook vaak hooizak, of hooizakken genoemd.

Haytubes

De nieuwe slowfeeders die we in het assortiment hebben zijn de haytubes, dit zijn slowfeeders die niet van de gewone netten zijn gemaakt maar vaneen zeer sterk speciaal materiaal. Deze zijn leverbaar met mazen van 4,5 cm. Onze klanten die ze gebruiken zijn er zeer lovend over. Het materiaal is nagenoeg onverwoestbaar.
We verwachten dan ook dat steeds meer klanten voor de haytube zullen kiezen i.p.v. voor de hooinetten. Ook is de haytube makkelijker te vullen met hooi als de normale hooinettten.

Daarnaast hebben we nog een groot aantal hooinetten die geschikt zijn voor de grote hooiruiven. Deze hooinetten worden in de hooiruif over de grote ronde balen gespannen en voorkomen verspilling van het hooi, en ook deze zorgen ervoor dat de paarden langzamer eten dus zo verveling voorkomen.

Niet iedereen gebruikt voor de ronde balen een hooiruif, er zijn ook veel klanten die de ronde hooibalen in de weide of de paddock zetten. Hiervoor zijn er ook speciale hooinetten die je over de ronde baal trekt, en die dus ook als een slowfeeder fungeren, deze netten zijn ook leverbaar in diverse maaswijdtes.

De keuze is aan u en na het plaatsen van de bestelling wordt het gewenste hooinet snel ingepakt en bij u bezorgd. Heeft u naast een hooinet ook andere stalbenodigdheden nodig? Neem dan een kijkje bij de stalbenodigdheden voor een complete inrichting van uw stal. Kijk op uw gemak door het ruime assortiment en plaats de gewenste producten in de winkelwagen. Gemakkelijk bestellen, veilig betalen, snelle levering, goede service en uitstekende kwaliteit!

Ga op zoek naar een hooinet naar wens  maar ook hooinetten op maat kunnen we leveren, of bel 0342 – 444 585 voor persoonlijk advies.

Bekijk ook:

Hooiruif paardenHooiruif koeienHooiruif schapenHooiruif geitenWandruiven


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen