Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Hooinet slowfeeder Er zijn 15 producten.

Hooinet

Een hooinet is uitermate geschikt om uw paard of pony langer bezig te houden met het voer en ervoor te zorgen dat zij kleinere porties tegelijk eten. Een hooinet is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met diverse maaswijdtes. Handig voor onderweg in de trailer of om op te hangen in de stal. Een hooinet is speciaal ontworpen om het dier langer bezig te laten zijn met het voedsel. Door het gebruik van een hooinet eet uw paard of pony kleinere porties en heeft het hierdoor minder verveling in de stal of op de weide. Door minder verveling kunnen stalondeugden worden voorkomen. Een hooinet wordt ook wel slowfeeder genoemd. Het doet zijn naam eer aan het geen waar de slowfeeder voor bedoeld is. Lees meer

Toont 1 - 15 uit 15 items

Een hooinet, het beste voor uw paard

Hooinetten

Wanneer paarden grotere porties tegelijk eten ontstaan er problemen en kan het paard ziek worden en last krijgen van maagzweren of koliek. Als zij lang stil staan en veel eten kan dit problemen opleveren. Het is daarom belangrijk dat de kleine porties verdeelt over de gehele dag. Door middel van een hooinet kunt u hierop inspelen en zorgen dat uw paard kleine porties eet. Het hooinet biedt tevens een ideale mogelijkheid om uw paard of pony te voorzien van hooi in de trailer of op de vrachtwagen. Door hooi en/of kuil in een hooinet te doen, kunnen deze in het vervoersmiddel hangen en kan het paard genieten van eten tijdens het transport. Hierdoor zal het paard zich niet vervelen en wanneer u moet wachten op bijvoorbeeld een prijsuitreiking kan het paard rustig eten. Waar hooinetten allemaal wel niet goed voor zijn.

HooinetHooinet

Nedlandic biedt diverse soorten hooinetten, zo kunt u in de webwinkel terecht voor een grofmazig hooinet, of een fijnmazig hooinet. De keuze is aan u en na het plaatsen van de bestelling wordt het gewenste hooinet snel ingepakt en bij u bezorgd. Heeft u naast een hooinet ook andere stalbenodigdheden nodig? Neem dan een kijkje bij de stalbenodigdheden voor een complete inrichting van uw stal. Kijk op uw gemak door het ruime assortiment en plaats de gewenste producten in de winkelwagen. Gemakkelijk bestellen, veilig betalen, snelle levering, goede service en uitstekende kwaliteit! Ga op zoek naar een hooinet naar wens of bel 0342 – 444 585 voor persoonlijk advies.

Bekijk ook:
Hooiruif paardenHooiruif koeienHooiruif schapenHooiruif geitenWandruiven


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen