Productgroepen

Onze producten

Verwarmingskabel  Er zijn 3 producten.

Vorstbeschermende verwarmingskabels voor de waterleiding

De verwarmingskabels zijn in diverse lengtes en uitvoeringen leverbaar. Met de verwarmingskabels voorkomt u bevriezing van de waterleiding bij vorst, zodat de dieren niet zonder vers drinkwater komen te zitten. De verwarmingskabels zijn meestal uitgevoerd met een thermosstaat zodat deze automatisch in- en uitschakelen. Ook heeft men hierdoor geen onnodig stroomverbruik. De vorstbeschermingskabels zijn leverbaar met voelrs welke de temperatuur van de buis voelen, of met een thermosstaat met een buitenlucht voeler..

 • € 20,85 incl. btw

  Thermokabel, warmtekabel 230 V met thermostaat Verkrijgbaar van 1 meter tot 48 meterMet ingebouwde thermostaat Leverbaar 1 tot 48 meter Vermogen 16W per meter Thermostaat schakeld in bij +6° in en bij +11° weer uitEen Patura kwaliteits product.

  € 20,85 incl. btw
 • € 76,85 incl. btw

  Thermostaat voor inschakeling verwarmde drinkbakken Voor het inschakelen van de transformators van de verwarmde drinkbakken. Tot max 16 A / 230 V Max schakel vermogen 3,6 kW Voor tot aan 20 afzonderlijke transformators Montage aan de wand op de koudste plek in de stal. Beschermd tegen spatwater Een Patura kwaliteits product.

  € 76,85 incl. btw
 • € 91,15 incl. btw

  Buisthermostaat voor inschakeling verwarmde drinkbakken Deze thermostaat wordt op de leiding gemonteerd, en schakelt in wanneer de leiding temperatuur te laag wordt. Voor het inschakelen van de transformatorts van de verwarmde drinkbakken. Tot max 16 A / 230 V Max schakel vermogen 3,6 kW Voor tot aan 20 afzonderlijke transformators Beschermd tegen...

  € 91,15 incl. btw
Toont 1 - 3 uit 3 items

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen