Productgroepen

Onze producten

Dressuurpiste Er zijn 23 producten.

Mooie dressuurringen en dressuurpionnen uit voorraad leverbaar.

Kwaliteit dressuurpistes vindt u bij Nedlandic!

Lees meer

Toont 1 - 23 uit 23 items

Dressuurringen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De dressuurpiste is naast de standaard maten van 20m  x 40 m en 20m x 60m, in alle gewenste afmetingen leverbaar. De bijpassende "grandprix pionnen" of ook wel dressuurpionnen genoemd, met hierop de dressuurletters zijn apart of als een set met de dressuurpiste te bestellen. Door de speciaal ontwikkelde pionnen is de piste zeer eenvoudig in opbouw, mede hierdoor staat de dressuurring altijd op de juiste maat. Onze dressuurpistes zijn verkrijgbaar met planken van 2 meter en met planken van 4 meter. Ook kunnen de planken en pionnen voor de dressuurring los besteld worden om bijvoorbeeld een gedeelte van de rijbak af te zetten. Met een dressuurring van Nedlandic krijgt elk evenement of elke rijbaan een professionele uitstraling, van de basis tot professionele ruiter, van een B proef t/m een grand prix proef!

Dressuurringen van Nedlandic

Een voordeel van de dressuurringen van Nedlandic zijn de lichte planken, zodat de dressuurpiste eenvoudig te monteren en te verplaatsen is. De planken en pionnen zijn gefabriceerd van duurzaam kunststof en hebben een lange levensduur, deze dressuurringen zijn echt kwaliteitsproducten.

Naast de makkelijk op te bouwen dressuurpistes, verkopen wij ook vaste dressuurpistes. Deze worden permanent gemonteerd en zijn te leveren in elke gewenste maat.


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen