Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Dressuurpiste Er zijn 23 producten.

Dressuurringen zijn er in verschillende soorten en maten. De dressuurpiste is naast de standaard maten, in alle gewenste afmetingen leverbaar. De bijpassende "grandprix pionnen" of ook wel dressuurpionnen genoemd, met hierop de dressuurletters zijn apart of als een set met de dressuurpiste te bestellen. De dressuurpiste is door de speciaal ontwikkelde pionnen zeer eenvoudig in opbouw, mede hierdoor staat de dressuurring altijd op de juiste maat. De dressuurpiste is er standaard in de maten 20 x 40 m en 20 x 60 m. Deze dressuurpiste is verkrijgbaar met planken van 2 meter en met planken van 4 meter. Ook kunnen de planken en pionnen voor de dressuurring los besteld worden om bijvoorbeeld een gedeelte van de rijbak af te zetten. Met een dressuurring van Nedlandic krijgt elk evenement of elke rijbaan een professionele uitstraling.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen

Lees meer
Toont 1 - 23 uit 23 items

Dressuurringen van Nedlandic

Een voordeel van de dressuurringen van Nedlandic is dat de planken licht zijn, zodat de dressuurpiste eenvoudig te monteren is. De planken en pionnen zijn gefabriceerd van duurzaam kunststof en gaat daardoor lang mee. Deze dressuurpistes zijn echt kwaliteitsproducten.

Naast de makkelijk op te bouwen dressuurpistes, verkoopt Nedlandic ook vaste dressuurpistes. Deze worden permanent gemonteerd en zijn te leveren in de gewenste maat.