Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Dressuurpiste Er zijn 20 producten.

Dressuurringen zijn er in verschillende soorten en maten. De dressuurpiste is naast de standaard maten, in alle gewenste afmetingen leverbaar. De bijpassende "grandprix pionnen" of ook wel dressuurpionnen genoemd, met hierop de dressuurletters zijn apart of als een set met de dressuurpiste te bestellen. De dressuurring is door de speciaal ontwik...

Dressuurringen zijn er in verschillende soorten en maten. De dressuurpiste is naast de standaard maten, in alle gewenste afmetingen leverbaar. De bijpassende "grandprix pionnen" of ook wel dressuurpionnen genoemd, met hierop de dressuurletters zijn apart of als een set met de dressuurpiste te bestellen. De dressuurring is door de speciaal ontwikkelde pionnen zeer eenvoudig in opbouw, mede hierdoor staat de dressuurring altijd op de juiste maat.

Dressuurringen van Nedlandic

Een voordeel van de dressuurringen van Nedlandic is dat de planken verzwaard zijn met hout en de pionnen ook heel eenvoudig zijn te verzwaren. Hierdoor is de dressuurring heel stabiel en zal ook bij harde wind niet snel opwaaien. De volgende dressuurringen worden standaard geleverd. Dressuurring - dressuurpiste: 20 meter x 40 meter, Dressuurring - dressuurpiste: 20 meter x 60 meter, Dressuurring - dressuurpiste: 40 meter x 100 meter speciaal voor de mensport. Ook kunnen de planken en pionnen voor de dressuurring los besteld worden om bijvoorbeeld een gedeelte van de rijbak af te zetten. Met een dressuurring van Nedlandic krijgt elk evenement of elke rijbaan een professionele uitstraling.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen

Meer
Toont 1 - 20 uit 20 items