Dressuurbaan

Dressuurbaan

Bent u op zoek naar een dressuurbaan? Dan bent u bij Nedlandic aan het juiste adres. Nedlandic levert professionele dressuurbanen aan maneges, pensionstallen, rijverenigingen en particulieren. De dressuurbaan is geheel van kunststof en geeft een professionele uitstraling aan ieder evenement. Tevens is de dressuurbaan eenvoudig op te bouwen en heeft de dressuurbaan door de speciaal ontwikkelde pionnen in combinatie met de planken altijd het juiste formaat.

Ook kunt u bij ons terecht voor een permanente dressuurbaan. Een permanente dressuurbaan zal vast blijven staan. Dit betekend dat de paaltjes van de dressuurbaan vast worden gezet op een betonnen of houten rand, of in de grond, de planken kunnen op gewenste hoogte geplaatst worden. Dit kan helemaal aangepast worden naar de maten en hoogte die u wenst. Deze dressuurbaan is verkrijgbaar in wit of houtkleur.

Dressuurring

Dressuurbaan 60 meter x 20 meter   Dressuurbaan Nedlandic

De dressuurringen van Nedlandic.nl zijn verkrijgbaar in de twee standaard concours maten. De dressuurring 20 x 60 is uitstekend geschikt voor de klasse vanaf het Z1 evenals de subtop. De dressuurring 20 x 60 geeft een luxe uitstraling en is helemaal functioneel met de dressuurring letters. Tevens is een dressuurring 20 x 40 ook verkrijgbaar op Nedlandic.nl.
Deze dressuurring 20 x 40 is uitstekend geschikt voor de klasse vanaf de B tot en met het M2. Bestel direct uw juiste dressuurring online of kom langs in onze showroom om de dressuurring te bekijken.

Dressuurring letters

Bij een dressuurring horen letters om de dressuurring helemaal compleet en gereed te maken voor het concours. De dressuurring letters zijn verkrijgbaar als dressuurpionnen. Deze dressuurring letters geven uw dressuurring een prachtige uitstraling, want aan de bovenzijde van de pionnen kunnen planten geplaatst worden. De dressuurring letters zijn zowel verkrijgbaar voor een dressuurring van 20 x 40 (A, B, C, E, F, H, K, M) evenals een dressuurring van 20 x 60 (A, B, C, E, F, H, K, M, P, R, S, V).

Dressuurring letters

Kijk in onze webshop en bestel uw gewenste producten om uw concours een prachtige uitstraling te geven. Wilt u de producten liever eerst bekijken? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom te Kootwijkerbroek .

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Dressuurbaan met pionnenDressuurbaan permanentDressuurring letters