Productgroepen

Tevreden klanten!

Onze producten

Hindernissen compleet Er zijn 9 producten.

Hindernissen compleet samengesteld, hinderstaanders of zijvleugels met springbalken maar ook complete hindernissen met een springsloot of hanghekken. Wij bieden op deze pagina een aantal complete hindernissen aan voor paarden en pony's. Dit op basis van hindernissen die veel door ruiters besteld worden. Men kan de kleur van de hindernissen gehee...

Hindernissen compleet samengesteld, hinderstaanders of zijvleugels met springbalken maar ook complete hindernissen met een springsloot of hanghekken. Wij bieden op deze pagina een aantal complete hindernissen aan voor paarden en pony's. Dit op basis van hindernissen die veel door ruiters besteld worden. Men kan de kleur van de hindernissen geheel zelf samen stellen. Als men de hindernis wil uitbreiden dan kunt u de extra artikelen zoals springsloten, hindernisbalken, hanghekken of onderzethekken, op de website bijbestellen. Staat de hindernis bijvoorbeeld afgebeeld met staanders dan kan deze ook uitgevoerd worden met zijvleugels. De hindernissen die hier besteld kunnen worden zijn een extra optie.

Zelf een hindernis samenstellen

Zelf een hindernis samenstellen is ook mogelijk. Zo is het mogelijk om de hindernissen uit te breiden, en kunt u een compleet springparcours bouwen, waarin de moeilijkheid van de hindernissen aangepast kan worden. De hindernissen zijn geschikt voor de trainingen van de paarden of voor de springwedstrijden. Met de hindernissen is een compleet springparcours te bouwen.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen

Meer
Toont 1 - 9 uit 9 items