Productgroepen

Onze producten

Hindernismateriaal 

In deze categorie een compleet assortiment hindernismateriaal om het mooiste hindernisparcours te bouwen, maar ook voor elke ruiter hindernismateriaal om de paarden te trainen. Niet alleen springbalken en springstaanders maar ook alle toebehoren zoals hanghekken, springsloten en felgekleurde borden voor onder de hindernissen. Lees meer

Hindernismateriaal voor paarden en pony's

In deze categorie vindt u een compleet assortiment aan kwalitatief hoogwaardig hindernismateriaal, voor paard en ruiter. Niet alleen springbalken en springstaanders, maar ook alle toebehoren zoals springsloten, planken, hanghekken en opvulmateriaal voor onder de hindernissen. 

Ons assortiment hindernismateriaal is zo opgebouwd dat u een divers en kleurrijk springparcours kunt opbouwen, wat dit uitermate geschikt maakt voor de training van uw paard en pony. Door met het springmateriaal van Nedlandic te werken kunt u uw paard of pony optimaal voorbereiden op een het springen van een parcours op wedstrijd. Op springwedstrijden komt u een grote diversiteit aan hindernissen tegen, zoals sprongen met zijvleugels, hanghekken en hindernissloten. Met ons hindernismateriaal kunt u een hindernis parcours bouwen zoals u deze ook op wedstrijd tegen kunt komen, waardoor uw paard of pony minder onder de indruk is van een spannende sprong.

Hindernismateriaal, ook geschikt voor springwedstrijden

Ons hindernismateriaal is uitermate geschikt om springwedstrijden te organiseren. U kunt bij ons onder andere ook de veiligheidslepels MET LINK (ook wel veiligheidsbeugels of safety cups genoemd) vinden die zijn goedgekeurd volgens de FEI normen, en verplicht zijn om de achterste boom van een breedtehindernis te ondersteunen. Bij een triple bar geldt dit voor de middelste en de achterste balken. Ook op het inspringterrein dienen deze goedgekeurde veiligheidslepels gebruikt te worden bij de bovengenoemde hindernissen.

Hindernismateriaal, ook geschikt voor uw dressuurpaard of pony en voor alle andere takken van paardensport

Ons springmateriaal is door de gebruiksvriendelijkheid ook ideaal voor het gebruik van uw dagelijkse training. Of het nu gaat om de training van uw dressuur-, trec-, western- of recreatiepaard. Naast onze staanders hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan cavaletti’s en zachte hindernisbalken (soft poles) die onder andere te gebruiken zijn als grondbalk of voor grondwerk bij de training van uw paard.  Ideaal om uw paard op een extra uitdagende manier te gymnastiseren!

Tevens zijn onze hindernisbalken verkrijgbaar in de versies:

Kunststof hindernisbalk met houten kern

Kunststof hindernisbalk zonder houten kern

Standaard in de maten 3,00 of 1,75 meter, overige maten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Tevens bent u bij ons ook op het juiste adres voor uw sponsorhindernis. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer: 0342 444 585 of mail naar info@nedlandic.com


Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen