Leveranciers

De Greef
De Greef

Nedlandic is De Greef dealer. U kunt het complete assortiment bij ons bestellen.

JFC manufacturing Europe Ltd
JFC manufacturing Europe Ltd

Nedlandic is dealer van JFC producten. Snel en eenvoudig via onze webshop te bestellen.

Patura
Patura

Nedlandic is Patura dealer en bij ons kunt u het complete assortiment van Patura kopen. Patura is een Duits merk van kwaliteits afrasteringsmateriaal, maar Patura is ook leverancier van voerruiven, voerbakken, paddockheken, stalinrichting en drinkbakken. Patura heeft een erg breed en groot assortiment, waarvan op deze website lang niet alles te vinden is. Daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met on opnemen en een Patura catalogus opvragen.

Voerruiven van Patura

Patura staat voor Duitse kwaliteit en geeft een goede garantie op haar producten. De Patura producten zoals de voerruiven zijn geproduceerd van sterk materiaal en zijn compleet gegalvaniseerd. Patura is leverancier van voerruiven voor koeien/runderen, paarden/pony’s, schapen en geiten. De voerruiven voor koeien zijn ook verkrijgbaar met vastzethek. Bij de voerruiven voor paarden/pony’s kunnen ook hooinetten worden besteld, met frames om het bijvoeren van paarden zo makkelijk mogelijk te maken.

Afrasteringsmateriaal

Naast deze voerruiven is het afrasteringsmateriaal een groot deel van het complete assortiment van Patura. Uw complete afrastering is te vinden in het assortiment van Patura. Zo vindt u er afrasteringslint, afrasteringdraad, schrikdraadapparaten, isolatoren, grondkabels, poortgrepen, en nog veel meer. Wilt u advies over wat er allemaal nodig is voor een goede afrastering? U kunt altijd vrijblijvend met ons contact op nemen voor uitleg over het Patura assortiment bij Nedlandic.

Paddockhekken

De paddockhekken van Patura worden veel gebruikt voor het maken van tijdelijke stallen, vangkralen, maar ook voor longeercirkels. De paddockhekken / paddockpanelen van Patura zijn compleet gegalvaniseerd en geschikt voor veel soorten dieren. Zo zijn er in het assortiment van Patura extra hoge paddockhekken voor bijvoorbeeld hengsten en stieren. Voor pony’s heeft Patura weer wat lagere paddockhekken. Naast deze standaard paddockhekken heeft Patura ook paddockhekken met voerhek en doorgang.

Patura weidehekken

De weidehekken van Patura bieden een veilige en makkelijke toegang tot de weide. Patura heeft verstelbare weidehekken, vaste weidehekken, weidehekken met schapengaas en veel toebehoren in het assortiment. Schuifgrendels, wielen, vastzetpinnen, etc. voor weidehekken zijn voorbeelden van deze toebehoren. Patura hekken zijn van sterke kwaliteit en zijn compleet gegalvaniseerd.

Omdat het complete assortiment van Patura zo groot is, staat helaas niet alles op onze website. Voor meer informatie en/of de complete catalogus van Patura, kunt u contact met ons opnemen door een bericht te sturen of ons te bellen. Het complete assortiment van Patura kunt u bestellen bij Nedlandic. Alle producten van Patura die bij Nedlandic als Patura dealer te bestellen zijn, zijn hier te vinden.

Suevia
Suevia

Nedlandic is Suevia dealer en leverancier van de drinksystemen van Suevia. Bij Nedlandic kunt u alle producten kopen en bestellen van Suevia die u nodig heeft. Suevia is een begrip in de agrarische sector en heeft een breed assortiment op het gebied van water en drinksystemen in de veehouderij. Niet alleen levert Suevia drinkbakken voor koeien, maar ook voor paarden, schapen en geiten. Een drinkbak voor in de wei, stal of iets anders, alle soorten oplossingen zijn te vinden in het assortiment van Suevia. Ook vervangings onderdelen voor drinkbakken zijn vanaf Suevia te leveren.

Weidedrinkbakken

Weidedrinkbakken van Suevia met een groot volume zorgen voor de waterverzorging van diergroepen in de wei. Deze Suevia weidedrinkbakken zijn gemaakt uit hoogwaardig Uv-bestendig polyethyleen. Ze hebben een grote afvoerstop zodat ze snel en eenvoudig geleegd en gereinigd kunnen worden. De weidedrinkbak zijn zowel voor paarden en koeien geschikt.

Weidepompen van Suevia

Bij de weidepompen van Suevia kunnen de dieren zelf water uit een beschikbare bron of oppervlakte drinken. De paarden of koeien hebben zo altijd beschikking tot vers water in de wei. Doordat de weidepompen licht lopend zijn, leren de dieren snel hoe ze water uit de waterpomp moeten drinken. Er zijn weidepompen beschikbaar voor kalveren, koeien en paarden.

Koeien drinkbakken

Voor koeien zijn er ontzettend veel verschillende drinkbakken verkrijgbaar bij Suevia. Zo zijn er bijvoorbeeld vlotter drinkbakken, lepelventiel drinkbakken en staafventiel drinkbakken. Ook is er verschil in materiaal bij deze Suevia drinkbakken. Veel drinkbakken zijn van gietijzer en volledig geëmailleerd, maar er zijn ook kunststof drinkbakken voor koeien verkrijgbaar. Voor in de koeien loopstallen, zijn ook drinkbakken verkrijgbaar die volledig uit RVS vervaardigd zijn. Naast de drinkbakken levert Suevia ook beschermbeugels voor bij de drinkbakken.

Paarden drinkbakken van Suevia

Veel van de Suevia drinkbakken voor koeien, zijn ook geschikt voor paarden. De drinkbakken voor paarden en pony’s zijn veelal uitgevoerd met een stiftventiel/staafventiel of een druklepel. Ook zijn er weidedrinkbakken voor paarden en pony’s, zodat ze altijd vers en schoon drinkwater tot hun beschikking hebben.

Vorstvrije drinkbakken

In de winter is het fijn als de stal of weide een goede verwarmde watervoorziening heeft en dat het water niet bevriest. Suevia heeft verschillende vorstvrije drinkbakken in het assortiment. De bal drinkbakken zijn daar een voorbeeld van. Deze Suevia drinkbakken zorgt ervoor dat koeien/paarden in de winter ook vers stromend water tot hun beschikking hebben. Ook de rondpompsystemen van Suevia kunnen ervoor zorgen dat de waterleidingen niet kunnen bevriezen.

Suevia drinkbakken voor schapen en geiten

Naast de drinkbakken voor koeien en paarden, heeft Suevia ook drinkbakken voor schapen en geiten beschikbaar. Deze drinkbakken zijn speciaal aangepast aan schapen en geiten.

Het assortiment van Suevia is erg groot, waardoor helaas niet alle producten op deze website staan. Voor vragen over het assortiment van Suevia kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunnen wij u vrijblijvend een catalogus sturen van het complete Suevia assortiment.